Hoofdverpleegkundige chirurgische dagkliniek (M/V)

Région
Brussel
Publication
vendredi 6 octobre 2017
Date limite
lundi 6 novembre 2017
Réf
73C32XPE-BE
Contact
Tessa Boghmans
Fonction
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Fixe
Temps de travail
Temps plein
eXPErt services for eXPErt professionals.
That's XPE. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar: Hoofdverpleegkundige chirurgische dagkliniek (M/V) Organisatie beschrijving:

In dit ziekenhuis zijn respect, innovatie, engagement, kwaliteit en solidariteit de waarden die hen drijven. Ze streven er samen naar de patiënt centraal te stellen. Wat ze typeert, is het vermogen om zich aan te passen aan de sociale realiteit, verdraagzaamheid en de kracht om zich dagelijks in te zetten voor de Brusselse patiënten en patiënten van elke herkomst. De chirurgische dagkliniek behandelt elk jaar zo'n 20.000 patiënten. Ze bevindt zich in een nieuwe ruimte, die rechtstreeks verbonden is met de verkoeverkamer en 6 operatiekamers die specifiek gericht zijn op de behandeling van kinderen en volwassenen.

Functiebeschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor: de organisatie, de continuïteit en de kwaliteit van de verpleging in overleg met het medisch en paramedisch korps en de diensten die voor logistieke ondersteuning zorgen; de evaluatie en de opleiding van uw medewerkers; de naleving van de sociale wetgeving. U werkt mee: aan de uitbouw van de verpleging binnen het ziekenhuis in lijn met de strategische pijlers van het ziekenhuis en de verpleegafdeling; aan de institutionele en transversale projecten.

Profiel:

Toelatingsvoorwaarden: Bachelor in de verpleegkunde minimum 3 jaar werkervaring in een ziekenhuis, indien mogelijk op de afdeling chirurgie en/of in de dagkliniek Aanvullende opleiding in het leiden van een verpleegteam (master of kaderopleiding) Voldoen aan de tweetaligheidsvereisten (SELOR) Uw profiel: U bent empathisch ten opzichte van de patiënten U geeft voorrang aan overleg en multidisciplinaire dialoog U beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en bent luistervaardig U bent diplomatisch en communiceert tactvol U beschikt over sterke managementkwaliteiten U bent een goede organisator en planner

Aanbod:

Een vast contract van onbepaalde duur Werkuren verdeeld over 5 dagen, van maandag tot zondag tussen 7.00 uur en 20.30 uur + deelnemen aan de wachtdienst van de hoofdverpleegkundigen De kans om te evolueren in een dynamisch team met de mogelijkheid om expert te worden in uw vakgebied Begeleiding en coaching overname van anciënniteitErkenningsnummers
XPE Personnel Services NV/SA: Vlaanderen: VG15/BU, Brussel: B-AA5.031, Wallonië: W.RS.002/W.INT.002
XPE Group NV/SA : Vlaanderen: VG1834/B, Brussel: B-AA11.007, Wallonië: W.RS.713