Creatieve Recruiter (m/v) bij Unique Career nv

Recruteur
Région
ANTWERPEN
Publication
lundi 9 octobre 2017
Date limite
jeudi 9 novembre 2017
Réf
D934AUNQ-BE
Contact
Unique Office
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
Temporaire
Temps de travail
Temps plein

Unique is een deel van USG People, een Europese beursgenoteerde organisatie in multiservice & staffing. De groep bekleedt de vijfde plaats op de Europese markt en is de nummer twee in België. Unique behoort tot 'Specialist Staffing' van USG People, een divisie die flexibele oplossingen biedt in verschillende domeinen: administratie, financiën, techniek, medical, secretariaat en call centers.

Functiebeschrijving
Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het rekruteren & selecteren van medewerkers door invulling van aanvragen of projecten op nationaal niveau. Als Recruiter voer je het volledige recruterings-en selectieproces uit tot aan de effectieve tewerkstelling. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor de verankering van de afdeling projectsourcing binnen de organisatie door coaching en ondersteuning van het kantorennetwerk.

Functie-eisen
Onze topkandidaat:

* Beschikt minstens over een Bachelordiploma * Heeft bij voorkeur een een aantal jaren ervaring in het domein van werving & selectie * Is tweetalig (Nl/Fr) en kan vlot overweg met de MS Office toepassingen * Een eerste ervaring binnen de uitzendsector is een mooie troef * Past zich als kameleon naadloos aan in een nieuwe werkomgeving en communiceert uitstekend * Is een doorzetter en buigt moeilijke situaties om naar boeiende uitdagingen* Is creatief ingesteld en heeft zin voor initiatief * Is in bezit van een rijbewijs B. De baan op moeten naar het werk schrikt niet af.Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Unique Career betekent werken in een stabiel en ondernemend bedrijf dankzij de dagelijkse inzet, werkplezier en professionaliteit van onze medewerkers. Je werkt in een motiverende werkomgeving met ruimte voor autonomie, ambitie en zelfontplooiing.

Wil jij deel uit maken van dit team? We bieden je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met voordelen zoals een trimestrieel bonussysteem, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering en een bedrijfswagen. Solliciteer je voor een interne vacature bij één van de werkmaatschappijen van USG People, dan kom je in een gemeenschappelijke rekruteringsdatabase terecht en kunnen alle HR afdelingen binnen de groep je dossier raadplegen.