polyvalent magazijnier

Région
Anderlecht
Publication
mercredi 11 octobre 2017
Date limite
samedi 25 novembre 2017
Réf
3DCE52ACJ-BE
Contact
INESA STEPANYAN
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Temporaire
Temps de travail
Temps plein

Onze klant is groothandel en invoerder van meubelbeslag keukenaccessoires en bouwbeslag.

Functiebeschrijving
U bedient in ons magazijn klanten die goederen komen afhalen die ze besteld hebben. U zet de bestelde goederen klaar en bezorgt deze aan de klanten. U heeft geen schrik om klanten te bedienen. Klantencontact is belangrijk voor u. U bent punctueel werkt nauwkeurig en vriendelijk. Uw ambitie is om op lagere termijn door te groeien in ons bedrijf naar het adviseren van klanten in onze winkel of om onze klanten bij onze telefonische verkoop te ondersteunen. Naast Nederlands heeft u een heel goede kennis van Frans.

Functie-eisen
U hebt echt de ambitie om na een ruime inloopperiode in ons magazijn door te groeien. U heeft een heel goede kennis van Nederlands en Frans. U bent Klantgericht. U bent contactvaardig. U werkt nauwkeurig. U bent flexibel. U bent sociaalvaardig.

Arbeidsvoorwaarden
Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht. Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel samen met jou de gepaste job vinden.

Meer informatie
00305-406-20121204