Vertegenwoordiger regio Limburg & Vlaams-Brabant (m/v)

Functie
Je onderhoudt in de provincies Limburg en Vlaams-Brabant met architecten en bouwpromotoren en bouwt aan een langetermijnsamenwerking met hen. Ook zonweringbedrijven, zelfstandige vaklui en fabrikanten van ramen en deuren behoren tot je doelpubliek. Je volgt de markt, prospecteert actief en zorgt voor een rendabele omzetgroei. Je bezoekt regelmatig klanten, geeft hen correcte informatie, verleent deskundig advies en beantwoordt vragen op een vriendelijke, professionele manier. Je werkt nauw samen met een vaste collega in binnendienst voor de commerciële uitbouw van jouw klantenportefeuille.

Profiel
Je voltooide een hogere opleiding of staat door ervaring op een gelijkwaardig niveau. Een technische achtergrond is een pluspunt. Je bezit een ruime commerciële ervaring, bij voorkeur bij een leverancier van bouwproducten of bent heel onderlegd in de benadering van architecten en bouwpromotoren. Naast een technisch inzicht zijn een luisterend oor, een klantgerichte houding, eerlijkheid, nauwgezetheid, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen essentieel om het vertrouwen van de klant(en) te winnen en te behouden.

Aanbod
Naast een grondige opleiding biedt de firma Wilms jou een kwaliteitsproduct, een competitief salarispakket en de ruimte om jezelf te ontplooien in een modern, groeiend bedrijf.

Interesse?
Stuur dan jouw sollicitatie naar Jan Geukens van adviesbureau Gast, Frankfurtlaan 6 te 2400 Mol. Telefoneren kan op +32 14 58 13 29. E-mailen kan via POSTULER . Je mag een snelle en discrete behandeling van jouw sollicitatie verwachten.

Postulez à l’offre: Vertegenwoordiger regio Limburg & Vlaams-Brabant (m/v)

Vous avez déjà téléchargé un CV? Connectez-vous pour postuler instantanément

Postuler

Envoyer à partir de l'ordinateur

Ou importer depuis le Cloud

Votre CV doit être au format .doc, .pdf, .docx, .rtf, et ne pas dépasser 1Mo


4000 caractères restants


En postulant aux offres d’emploi sur www.references.be, vous acceptez nos conditions générales et notre politique de confidentialité. Vous ne devriez jamais avoir à communiquer vos coordonnées bancaires. Si l'on vous les demande, veuillez nous envoyer un e-mail dans les plus brefs délais.

Emplois similaires

Emplois similaires