Vertegenwoordiger regio Limburg & Vlaams-Brabant (m/v)

Functie
Je onderhoudt in de provincies Limburg en Vlaams-Brabant met architecten en bouwpromotoren en bouwt aan een langetermijnsamenwerking met hen. Ook zonweringbedrijven, zelfstandige vaklui en fabrikanten van ramen en deuren behoren tot je doelpubliek. Je volgt de markt, prospecteert actief en zorgt voor een rendabele omzetgroei. Je bezoekt regelmatig klanten, geeft hen correcte informatie, verleent deskundig advies en beantwoordt vragen op een vriendelijke, professionele manier. Je werkt nauw samen met een vaste collega in binnendienst voor de commerciële uitbouw van jouw klantenportefeuille.

Profiel
Je voltooide een hogere opleiding of staat door ervaring op een gelijkwaardig niveau. Een technische achtergrond is een pluspunt. Je bezit een ruime commerciële ervaring, bij voorkeur bij een leverancier van bouwproducten of bent heel onderlegd in de benadering van architecten en bouwpromotoren. Naast een technisch inzicht zijn een luisterend oor, een klantgerichte houding, eerlijkheid, nauwgezetheid, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen essentieel om het vertrouwen van de klant(en) te winnen en te behouden.

Aanbod
Naast een grondige opleiding biedt de firma Wilms jou een kwaliteitsproduct, een competitief salarispakket en de ruimte om jezelf te ontplooien in een modern, groeiend bedrijf.

Interesse?
Stuur dan jouw sollicitatie naar Jan Geukens van adviesbureau Gast, Frankfurtlaan 6 te 2400 Mol. Telefoneren kan op +32 14 58 13 29. E-mailen kan via POSTULER . Je mag een snelle en discrete behandeling van jouw sollicitatie verwachten.

Emplois similaires

Emplois similaires