CAD Designer HVAC M/V

Functieomschrijving:

Voor onze afdeling SPIE Lokeren, specialist in installatie, onderhoud en beheer van verwarming- en ventilatiesystemen, airconditioning, koeling en sanitaire installaties, zijn wij op zoek naar een CAD Designer HVAC(m/v) met tewerkstelling in Lokeren

Als CAD Designer HVAC ben je verantwoordelijk voor de detail engineering van projecten binnen de afdeling HVAC. Op basis van de verkregen informatie door principeschema's, meetstaten en contacten met de project manager ontwerp je de volledige plannen voor onze HVAC Installaties. Hiervoor werk je in nauw contact met de project manager en je andere collega's. Jouw 3D ontwerpen bieden een meerwaarde aan onze project managers en uitvoerders.


Gewenste profiel:

-Je bent in het bezit van een bachelor diploma elektromechanica (bij voorkeur optie klimatisatie)
-Je hebt een goede basis van AutoCAD en bij voorkeur van StabiCAD
-Je bent bekend met BIM-software
-Je hebt een goede kennis van en inzicht in HVAC-installaties
-Je hebt een professionele manier van communiceren naar collega's en externen
-Je kan zelfstandig en georganiseerd werken en functioneert ook goed in teamverband


We offer:

Werken bij SPIE is werken bij een Top Employer. Een organisatie waarin de medewerker centraal staat en waar geïnvesteerd wordt in ontwikkeling en groei. Waarin niet alleen belang wordt gehecht aan de medewerker op het werk maar ook daarbuiten. Regelmatig worden er initiatieven genomen rond thema's als werk-privé balans, gezondheid, ontspanning en beweging. 
Natuurlijk kan je genieten van een competitief verloningspakket aangevuld met heel wat extralegale voordelen zoals een winstdeelname, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, korting bij leveranciers,…
Daarnaast kom je terecht in een dynamische omgeving waarbij je door de organisatie zal uitgedaagd zal worden om de best mogelijke resultaten te behalen. Je zal de kans krijgen je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien in je job. 
Voor deze functie zal je werken vanuit onze vestiging in Lokeren.

 

Interesse in deze vacature?

Neem contact op met onze HR afdeling - Joris Brems - tel 014/56.20.10 of solliciteer online

Emplois similaires

Emplois similaires