Gepassioneerde verkoper (B2B) gezocht voor regio West- en Oost-Vlaanderen

Recruteur
Skylux
Région
Harelbeke (Ville), Courtrai
Publication
mercredi 21 février 2018
Date limite
mercredi 4 avril 2018
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Functie omschrijving
Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat uit: dakgroothandels, houthandels, bouwstofhandels, kunstofhandels en verandabouwers. 

Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

 

Profiel
Je bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs in een relevante studierichting (bouw, communicatiewetenschappen, sales,…). Je kan een enkele jaren relevante ervaring voorleggen in een soortgelijke functie.

Technische kennis is een pluspunt, technische affiniteit een must. Je hebt een verzorgd taalgebruik en sterke commerciële skills. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig.

 

Aanbod
Een boeiende en afwisselende  functie. Je werkt in een familiaal, stabiel, groeiend en innovatief bedrijfmet een stevige reputatie in de markt. Wij staan voor een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.

We bieden jou een uitstekend salarispakket met extra legale voordelen die aansluiten bij jouw profiel en ervaring. Grondige interne opleiding is voorzien.

Emplois similaires

Emplois similaires