Gepassioneerde verkoper (B2B) gezocht voor regio West- en Oost-Vlaanderen

Recruteur
Région
Harelbeke (Ville), Courtrai
Publication
mercredi 21 février 2018
Date limite
mercredi 4 avril 2018
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Functie omschrijving
Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat uit: dakgroothandels, houthandels, bouwstofhandels, kunstofhandels en verandabouwers. 

Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

 

Profiel
Je bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs in een relevante studierichting (bouw, communicatiewetenschappen, sales,…). Je kan een enkele jaren relevante ervaring voorleggen in een soortgelijke functie.

Technische kennis is een pluspunt, technische affiniteit een must. Je hebt een verzorgd taalgebruik en sterke commerciële skills. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig.

 

Aanbod
Een boeiende en afwisselende  functie. Je werkt in een familiaal, stabiel, groeiend en innovatief bedrijfmet een stevige reputatie in de markt. Wij staan voor een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.

We bieden jou een uitstekend salarispakket met extra legale voordelen die aansluiten bij jouw profiel en ervaring. Grondige interne opleiding is voorzien.

Postulez à l’offre: Gepassioneerde verkoper (B2B) gezocht voor regio West- en Oost-Vlaanderen

Vous avez déjà téléchargé un CV? Connectez-vous pour postuler instantanément

Postuler

Envoyer à partir de l'ordinateur

Ou importer depuis le Cloud

Votre CV doit être au format .doc, .pdf, .docx, .rtf, et ne pas dépasser 1Mo


4000 caractères restants


En postulant aux offres d’emploi sur www.references.be, vous acceptez nos conditions générales et notre politique de confidentialité. Vous ne devriez jamais avoir à communiquer vos coordonnées bancaires. Si l'on vous les demande, veuillez nous envoyer un e-mail dans les plus brefs délais.

Emplois similaires

Emplois similaires