Customer Service Administrator Dutch-French

2 jours restants

Recruteur
Région
LIEGE
Publication
lundi 19 février 2018
Date limite
lundi 19 mars 2018
Réf
F239EUNQ-BE
Contact
Unique Liège Office
Secteur
Industrie
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Temps plein
Als HR Trusted Partner helpt Unique u uw ambities te realiseren. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij een van de leiders van de sector in België en onze agenten garanderen een gepersonaliseerde aanpak op basis van de kwalificaties van de kandidaten en de vereisten van de bedrijven. Unique is de onbetwiste expert in de selectie, werving en levering van de volgende gespecialiseerde profielen: administratief en commercieel medewerker, klantenservicemedewerker, logistiek medewerker, marketing- en communicatie-assistent, accountmanager, managementassistent, callcentermedewerker , helpdesk, klantenservice en verkoop. We zijn momenteel op zoek naar een Nederlands-Franse tweetalige medewerker voor onze klant in de regio Luik, actief in de medische sector.Functiebeschrijving

Binnen onze Global Customer Care waar niet minder dan 15 verschillende nationaliteiten dagelijks contact hebben, bent u de bevoorrechte contactpersoon van de lokale markt waarvoor u werkt(Frankrijk en Benelux). Uw missie is om bruggen te bouwen tussen onze klanten en de verschillende schakels van de interne ketting dankzij uw globale visie van de business.

U bent een sleutelelement in het behoud van onze klanten en u verspreidt een professionele boodschap die onze waarden vertegenwoordigt.

Taken:

Ondersteuning van de lokale markt:

U behandelt dagelijks de bestellingen van onze klanten in ons informatica systeem. U houdt hierbij nauwgezet rekening met de vooropgestelde deadlines en tracht hierbij foutloos te werken. U communiceert per mail of per telefoon.

U bent verantwoordelijk voor het invullen van de administratieve documenten en u ondersteunt de coördinatie van de leveringen en het beheer van de nieuwe klanten.

De klant tevreden stellen:

U maakt van elk contact een positieve ervaring voor de klant door actief te luisteren en constant naar oplossingen te zoeken.

U analyseert de klachten en behandelt deze volgens de bestaande procesduren u levert snel een alternatief.

U krijgt vragen van uw klanten en u verzamelt inlichtingen bij de interne departementen (logistiek, facturatie, supply chain, vervoerder, …) om de nodige antwoorden te bekomen.

Klantentrouw obouwen:

U zoekt naar de oorzaken van klachten en stelt een actie plan op om deze te vermijden.

U tracht de dynamiek en cultuur van uw markt zo goed mogelijk te begrijpen.Functie-eisen

U bezit een bachelor diploma of u heeft professionele ervaring in een Customer Service?

Native Speaker, de subtiliteiten van Frans en Nederlands hebben geen geheimen voor u zowel gesproken als geschreven?

U beschikt over een ongeëvenaard gevoel voor service?

Net als een kameleon past u zich aan alle soorten situaties en gesprekspartners?

U verdedigt het motto dat éénheid kracht is?

U ben geïnteresseerd in communicatie technieken?

U houdt ervan dat de dagen snel voorbij gaan en u kan jongleren tussen de verschillende noodsituaties?

Als detective fungeren is een tweede aard voor u en geen enkel detail ontsnapt aan uw lynx oog?

U bent reeds ondergedompeld geweest in SAP en/of geïnitieerd met oproep technieken? Dit is een voordeel, maar wij kunnen u opleiden.

Alleen werken in een bureau deprimeert u?

Indien u ja hebt geantwoord op alle bovenstaande vragen, bent u de persoon die wij zoeken.Arbeidsvoorwaarden

Als klantenservicebeheerder bieden we u een positie met veel verantwoordelijkheden en een baan met het belonen van ontwikkelingen in een prettige en stimulerende werkomgeving binnen een dynamisch team. U zult profiteren van een training, een adequaat toezicht op uw functie en een echte kans om een echte uitdaging aan te gaan in een professionele omgeving. U kunt rekenen op een aantrekkelijke vergoeding op basis van uw vaardigheden en ervaring, plus extra legale voordelen zoals vouchers, bonussen, ... Een contract van onbepaalde duur zal u worden voorgesteld na een periode van enkele maanden. Herken je jezelf in dit profiel? Aarzel niet om toe te passen! Let op: we zullen alleen aanvragen beantwoorden die alle selectiecriteria vermelden.

Emplois similaires

Emplois similaires