Ervaren Monteur (m/v)

•    Je monteert sectionale poorten volgens de voorschriften van onze verschillende technische dossiers. De sectionale poorten, samen met het pakket benodigdheden zijn reeds voorgeassembleerd door de productieunit.
•    Bij de montage zorg je voor een 100% afgewerkt product bij de eindklant. Uiteindelijk regel je de poort met de meeste nauwkeurigheid zodat de installatie volledig voldoet aan de kwaliteitsnorm L-Door en de wensen van de eindgebruiker. Onze poorten worden doorgaans geplaatst door montageploegen van 2 personen, een monteur en een hulpmonteur.
•    Als actieterrein voor de montages zijn verplaatsingen voor het volledige grondgebied België en G.H. Luxemburg nodig. Hiervoor beschikken onze montageploegen over een moderne en tevens comfortabele, compleet uitgeruste montagewagen. Om onze klanten tot in detail te dienen, moet je bereid zijn om periodiek en volgens een lang op voorhand uitgeschreven planning, deel te nemen aan de servicedienst 24 op 24 en 7 op 7.

Postulez à l’offre: Ervaren Monteur (m/v)

Vous avez déjà téléchargé un CV? Connectez-vous pour postuler instantanément

Postuler

Envoyer à partir de l'ordinateur

Ou importer depuis le Cloud

Votre CV doit être au format .doc, .pdf, .docx, .rtf, et ne pas dépasser 1Mo


4000 caractères restants


En postulant aux offres d’emploi sur www.references.be, vous acceptez nos conditions générales et notre politique de confidentialité. Vous ne devriez jamais avoir à communiquer vos coordonnées bancaires. Si l'on vous les demande, veuillez nous envoyer un e-mail dans les plus brefs délais.

Emplois similaires

Emplois similaires