MASCOT® WORKWEAR is op zoek naar nieuwe collega's voor verschillende functies

Région
Wij zoeken een Account Manager in centraal België en ASP's in Antwerpen, Gent en Brussel
Publication
mercredi 21 février 2018
Date limite
samedi 7 avril 2018
Réf
MASCOT® WORKWEAR zoekt o.a. Area Sales Promoters
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDD, CDI
Temps de travail
Temps plein

Ter versterking van ons salesteam in Belgie is MASCOT WORKWEAR op zoek naar een echte TESTED TO WORK Account Manager voor Centraal België en meerdere Area Sales Promoters in verschillende Belgische regio's.

De functie Account Manager

Het bewerken van de eindgebruikersmarkt, zelfstandig en samen met de dealers in de regio. Het opstarten, onderhouden en uitbreiden van een kwalitatief netwerk van eindgebruikers met meer dan 50 werkkledingdragers om zo mogelijkheden te creëren voor MASCOT en onze dealers. De samenwerking met onze dealers staat centraal binnen het MASCOT concept en dus is een nauwe relatie met onze strategische partners vanzelfsprekend. De dealers worden bediend door de Area Sales Manager en gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de activiteiten in de regio.

Je bent een “hunter” maar hebt tevens een “farmer” kant in je. Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je bent een sparringpartner voor je collega’s, voor MASCOT en voor de dealers. Je denkt actief mee over de mogelijkheden om gezamenlijk het marktaandeel van MASCOT te vergroten. Kortom een echte professional die weet hoe je een concept kunt verkopen.

Jouw profiel

Je hebt ervaring met B2B sales in een soortgelijke functie en bent goed in Concept Selling en kan een deal afsluiten. Kennis van onze verkoopkanalen is een voordeel, evenals kennis van (werk)kleding en/of veiligheidsschoenen. Je dient te beschikken over uitstekende communicatievaardigheden en een hoog energieniveau. Je bent georganiseerd en stressbestendig. Nederlands is je moedertaal en je hebt een goede kennis van de Franse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast is het wenselijk dat je centraal in België woont. Als persoon ben je enthousiast, goed in coördineren en afronden. Je kunt zelfstandig werken, je bent gedreven, initiatiefrijk en zelfmotiverend. Sociaal gezien ben je open en uitgesproken. Wij verwachten dat je als Account Manager naast zelfstandig ook als team player kunt acteren. Je hebt focus op je klanten en gaat altijd voor kwaliteit. Je bent goed in het creëren van de dialoog in combinatie met het opbouwen van duurzame en positieve relaties gebaseerd op een realistische basis. Je werkt gestructureerd en neemt verantwoordelijkheid t.a.v. de doelstellingen die aan de functie worden gesteld. Je bent eraan gewend, dat er dagelijks eisen gesteld worden met betrekking tot je inzet. Je streeft naar een zo groot mogelijke bijdrage aan het succes van het bedrijf. Je verkoopinzet is gebaseerd op een lange termijn basis, je bent doelgericht, je hebt doorzettingsvermogen en streeft naar duurzaamheid. Je hebt een stabiele CV.

https://mascot.easycruit.com/vacancy/2014043/17084?iso=nl

De functie Area Sales Promoter

Dan ben jij een van onze nieuwe Area Sales Promoters in België?

Ben jij een salesfreak en draag jij dienstverlening en betrouwbaarheid hoog in het vaandel?
Ben jij enthousiast over sales en rijden advies en geloofwaardigheid met je mee?
Ben jij een gedreven en energieke verkoopadviseur die gaat voor kwaliteit, service en wil je een totaal concept verkopen?

Wat verwachten van jou?
Sales – Jij bent wereldkampioen verkopen, het liefst in een B2B omgeving.

Energiek – Je zit boordevol energie, bent extreem goed in het leggen van nieuwe contacten en het goed onderhouden van relaties op alle niveaus met onze eindklanten en onze dealers. Door goed te organiseren en een juiste planning, deel je je eigen werkdag in. Je wordt in het bijzonder gedreven door de doelen die je stelt en meer nog, het behalen daarvan.

Houding – Heel je houding is gericht op het professioneel samenwerken in een actief salesteam, met fantastische collega's, waar teamwork, elkaar helpen en wederzijds respect belangrijke succesfactoren zijn.

Enthousiasme – Je wordt enthousiast van het succesvol verkopen van kwaliteitsproducten aan de dragers van werkkleding in alle branches en industrieën. Je gaat het maken van nieuwe contacten niet uit de weg.

Oplossingen – Je neemt initiatief, en kijkt naar kansen in plaats van beperkingen.

Jij helpt de eindgebruikers met hun dagelijkse werkoutfit. Als MASCOT Area Sales Promoter, is het je taak om zowel nieuwe als bestaande klanten in diverse branches, zoals bouw, installatie, transport en industrie te bedienen. Je werkdag bestaat uit het actief bouwen aan de relaties met onze dealers en bestaande en potentiële eindgebruikers.

Je taken zijn:
• Promotie, presentatie en verkoop van MASCOT werkkleding en veiligheidsschoenen met behulp van een compleet ingerichte mobiele showroom, de MASCOT Show Van.
• Je geeft de eindgebruikers de beste service en het beste advies die er op de markt te vinden zijn.
• Je ontwikkelt verkoopmogelijkheden door het bouwen aan de relaties met je dealers en met bestaande en potentiële eindgebruikers.
Het grootste deel van je tijd zal je focus liggen op New Business aan eindgebruikers in nauwe samenwerking met onze lokale dealers.

Een compleet ingerichte mobiele showroom, de MASCOT Show Van, is te bekijken op onze stand 09218.

https://mascot.easycruit.com/vacancy/2014095/17084?iso=nl

Ons profiel
Het MASCOT Benelux team is professioneel en TESTED TO WORK.We werken in een regio’s en per regio is er een Area Sales Manager, Account Manager en een Area Sales Promoter. Mascot werkt met een push & pull strategie, waarbij we enerzijds ons dealernetwerk volledig ondersteunen en anderzijds de eindgebruikersmarkt bewerken om zo meer mogelijkheden te creëren voor onze dealers. Je maakt deel uit van het gehele Benelux team dat dit jaar zal doorgroeien van 22 naar 30 collega’s. In Naarden(NL) is onze Benelux showroom gevestigd en medio 2018 zullen we ook een showroom in België openen.

Wij groeien als bedrijf hard en bieden onze medewerkers ook ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. We stellen hoge eisen, wat natuurlijk tot uitdrukking komt in het salaris en de extralegale voorwaarden. We vragen verantwoordelijkheid maar geven ook veel vrijheid.

Mascot International A/S is een Deens internationaal opererend familiebedrijf. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en brengt hoogwaardige werkkleding en veiligheidsschoenen op de markt voor o.a. de bouw, installatie, transport, logistiek en industrie.


De afgelopen jaren heeft het bedrijf een stevige groei doorgemaakt. MASCOT heeft wereldwijd ca. 2300 medewerkers in dienst. Op het gebied van werkkleding is MASCOT marktleider in Denemarken en toonaangevend in Europa. Onze ambities zijn groot en daarom is hoge kwaliteit van het uiterste belang. Wij streven bij alles wat wij doen naar 'Best Practice'. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook door een toegewijde, oplossingsgerichte en flexibele houding die direct ten goede komt aan onze klanten. De belangrijkste onderdelen van onze strategie zijn het uitgebreide testproces en de controles waaraan al onze methoden, producten en leveranciers onderworpen worden. Daarom verwijzen wij de laatste jaren naar onszelf als TESTED TO WORK – een woordspeling die tevens onze bedrijfsstrategie weergeeft.

Emplois similaires

Emplois similaires