Receptionist-Telefonist (m/v)

Recruteur
Région
BRUXELLES
Publication
mardi 27 février 2018
Date limite
mardi 27 mars 2018
Réf
10E942UNQ-BE
Contact
Unique Brussel Customer
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Onze klant is marktleider in België en dé specialist en ervaringsdeskundige op gebied van onthaal-, telefoon- en receptiediensten in combinatie met hospitality. Zij verzekeren steeds een ontvangst met een professionele en warme uitstraling voor hun klanten. Als projectsourcing bedrijf verzorgen zede onthaal- en telefonie activiteiten bij een 200-tal klanten in diverse sectoren over heel België.Functiebeschrijving

Als projectmedewerker sta je in voor een warm en professioneel onthaal van gasten en interne medewerkers en ben je onder meer verantwoordelijk voor:

  • een professioneel bezoekers onthaal - een vlot en correct telefonisch onthaal.
  • een correcte opvolging van post- & koerier zendingen
  • een ondersteuning op vlak van administratieve taken
  • beheer van binnenkomende en uitgaande koerier zendingen en binnenkomende en uitgaande postFunctie-eisen

  • Ben jij een klantgericht persoon en houd je ervan om gasten op een aangename en professionele manier te onthalen? Dan is onze klant het perfecte bedrijf voor jou!
  • Gastvrijheid en pro activiteit zijn jouw tweede natuur. Je wordt niet uit het lood geslagen door onverwachte situaties en je past je gemakkelijk aan.
  • Daarnaast bezit je een zeer goede drietaligheid Engels-Frans-Nederlands, zowel gesproken als geschreven.
  • Je bent oplossingsgericht, stressbestendig en een organisatorisch talent.
  • Je bezit een zeer goede kennis van de MS Officetoepassingen (Word, Excel – Mailverkeer werkt via Outlook).
  • Je bent flexibel ingesteld zowel naar uren als plaats van tewerkstelling.Arbeidsvoorwaarden

Werken bij ons betekent werken in een stabiel en ondernemend bedrijf waar passie, gedrevenheid, zelfontwikkeling, oog voor kwaliteit en professionalisme centraal staan.

We bieden je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals: - een forfaitaire onkostenvergoeding - ecocheques - groeps- en hospitalisatieverzekering

Als projectsourcing bedrijf bieden we onze medewerkers de kans om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven, met de zekerheid van een vast contract.

Interesse?
Solliciteer nu via deze link. Als allround HR-dienstverlener helpt Unique jouw ambitie mee realiseren. Met ruim 40 jaar ervaring behoren we tot de top van de Belgische HR-sector. Via onze specialisaties Office, HR-Consult, Call Team en Technicum staan meer dan 200 medewerkers in 41 kantoren garant voor een persoonlijke aanpak op maat van veeleisende bedrijven en kandidaten. Van starter tot professional, voor tijdelijk of vast werk.

Emplois similaires

Emplois similaires