Het kantoor Unique Jette zoekt een HR consulent om haar ploeg te versterken

Recruteur
Région
JETTE
Publication
jeudi 1 mars 2018
Date limite
dimanche 1 avril 2018
Réf
10FC72UNQ-BE
Contact
Unique Jette Office
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Temps plein

200 medewerkers en 41 kantoren

Unique is actief sinds 1972 als HR-dienstverlener. We behoren tot USG People en tellen in België 200 medewerkers in 41 kantoren. USG People staat in de top-5 op de Europese markt en is nummer 2 in België.Functiebeschrijving


Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor (dat is vlakbij) en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature.
In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af.

Zo zien wij je functie als consultant:
Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol.

Wat zijn je taken als consultant:


  • bull; Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv.
  • bull; Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches .
  • bull; Je overtuigt je klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Daarna volg je ook de administratie op.
  • bull; Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken.
  • bull; Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.


Functie-eisen


Eigenschappen waar jij hoog op scoort:

• Sociale vaardigheden

Communicatie is de rode draad van jouw dag: per mail, telefoon of via persoonlijke gesprekken. Jij bent dan ook perfect tweetalig (Nederlands, Frans) en spreekt ook een degelijk mondje Engels.

• Mensenkennis

Sollicitanten zijn meer dan wat in een cv of een motivatiebrief staat. Jij leest gezichten en lichaamstaal als geen ander, en je weet altijd precies de juiste vraag te stellen om te weten te komen wat onder de oppervlakte zit.

• Commerciële flair

Ook al ben jij al helemaal overtuigd van de perfecte match – dan nog zal je dat puzzelwerk moeten verkopen aan kandidaat én klant. Bovendien ben je niet verlegen om op zoek te gaan naar nieuwe klanten en opportuniteiten.

  • bull; Administratieve orde


Elke geslaagde plaatsing betekent papierwerk (contracten, sociale documenten, loonbrieven, ...). En dat moet tot in de puntjes correct gebeuren. Gelukkig is dat voor jou een fluitje van een cent.


Je hebt een diploma hoger onderwijs. Ervaring is een pluspunt maar geen must, als jij ons maar écht kunt overtuigen. Affiniteit met IT en/of helpdesk profielen is een troef!Arbeidsvoorwaarden

Jij krijgt bovenop die boeiende werkomgeving een mooi salaris, aangevuld met een bonussysteem (goed presteren is meer verdienen!), maaltijdcheques, een groeps-en hospitalisatieverzekering én een bedrijfswagen.

Emplois similaires

Emplois similaires