JUNIOR PROJECT COORDINATOR - BELGIUM AND FRANCE

Recruteur
HAYS
Région
Belgique
Salaire
Negotiable
Publication
lundi 19 mars 2018
Date limite
jeudi 19 avril 2018
Réf
1055595
Contact
Filip Brouwers
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

  • Junior Project Coordinator - Frankrijk/België
  • Project management
  • Frans/NederlandsVoor een sterke organisatie binnen de wereld van de fitnesstoestellen zoekt Hays een ondernemende Project Coordinator om alles in goede banen te leiden.

Je zal het aanspreekpunt worden voor alle leveringen in Frankrijk en België voor één bepaalde klant. Je doet vooronderzoek, meet de ruimte op en gaat de noden na inzake bouwtechnische aspecten, zoals electriciteitsvoorzieningen en stabiliteit. Je adviseert de klant hoe de ruimte het best kan ingericht worden. Daarnaast stem je de leveringen af met de afdeling logistiek, de klant en derde partijen tot en met de oplevering.Je bent technisch opgeleid of hebt interesse in techniek. Je kan een eerste werkervaring voorleggen die jouw maturiteit en zelfstandigheid onderschrijft. Voorts ben je gestructureerd in jouw projectaanpak en hou je een zekere flexibiliteit aan inzake het oplossen voor hindernissen. Tot slot ben jij een enthousiaste en sociale collega!


Onze klant biedt je vrijheid en verantwoordelijkheid, met de juiste middelen om je functie uitstekend uit te oefenen. Je zal terechtkomen in een inspirerend en enthousiast team met veel ruimte voor nieuwe initiatieven.

Interesse!? Neem dan zo snel mogelijk contact met Filip Brouwers, senior consulent bij Hays Life Sciences, of solliciteer online!

Emplois similaires

Emplois similaires