Business Manager (m/v) te Mechelen bij Unique nv

Recruteur
UNIQUE
Région
MECHELEN
Publication
lundi 19 mars 2018
Date limite
jeudi 19 avril 2018
Réf
F880AUNQ-BE
Contact
Unique Office
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Unique is een deel van USG People, een Europese beursgenoteerde organisatie in multiservice & staffing. De groep bekleedt de vijfde plaats op de Europese markt en is de nummer twee in België. Unique behoort tot 'Specialist Staffing' van USG People, een divisie die flexibele oplossingen biedt in verschillende domeinen: administratie, financiën, techniek, medical, secretariaat en call centers.Functiebeschrijving

Jij begint je dag met een vrolijke goedemorgen aan al je collega’s. Je weet immers dat zij mee aan de basis van het succes van je kantoor staan. De ochtend staat dan ook in hun teken: je evalueert individueel de afgelopen periode, stelt werkpunten voorop, motiveert, coacht en leidt. Hun input is waardevol huiswerk voor jou waarmee je straks je kantoor nog beter doet lopen.

’s Namiddags staan twee belangrijke bezoeken ingepland. Eén met een trouwe klant waar je graag meer business uit wil halen. En één met die belangrijke kmo uit de regio. Je bestand kandidaten sméékt gewoon om zo’n klant. Zo’n verkoopsgesprek geeft je altijd opnieuw tonnen energie. En als het lukt, is er tijd om te vieren. Met het hele team natuurlijk.

Zo zien wij je functie als business manager:

Jij bent een ondernemer. Je runt je eigen Unique kantoor en bent dus verantwoordelijk voor alles: teammanagement, rendabiliteit, analyse van de resultaten, opstarten van commerciële acties, rekruteringsacties, administratieve opvolging, … We verwachten dus zeker dat je het in je hebt om een kantoor te runnen en nieuwe business aan te trekken. Maar ook dat je een bevlogen leider bent die een team kan motiveren en sturen naar succes.

Wat zijn je taken als business manager

• Je ontwikkelt een commerciële aanpak die gericht is op groei bij bestaande en nieuwe klanten.

• Je speurt actief naar opportuniteiten in je regio en volgt ze op.

• Je voert verkoopgesprekken en overtuigt klanten.

• Je stuurt, coacht, leidt en beoordeelt je medewerkers.

• Je draagt de algemene eindverantwoordelijkheid voor de cijfers van je kantoor.

• Je neemt het dagelijkse operationele management in handen.

• Je waakt erover dat afgesproken processen correct verlopen en toegepast worden.Functie-eisen

Eigenschappen waar jij hoog op scoort:

•People management – Je mensen zijn je kantoor. Jij begrijpt dat en weet hen te motiveren zodat ze elke dag vol enthousiasme het beste van zichzelf geven. Uiteraard coach je hen ook zodat ze blijven groeien

•Commerciële ingesteldheid – Geen enkele business-opportuniteit ontsnapt aan je aandacht. Een klant binnengehaald? Dan denk jij al aan upsell en cross-sell. En aan de volgende kans.

•Ondernemerschap – Denk je dat je kantoor beter kan? Dan heb je jouw notitieboekje bij de hand om al je ideeën meteen neer te pennen. Jij wil tenslotte maar één ding: aan het roer staan van een succesvolle onderneming.

Je hebt al wat jaren ervaring in een commerciële functie in de dienstensector. Je diploma is minder belangrijk dan je kwaliteiten als people manager en operationeel leider.Arbeidsvoorwaarden

Unique is een stabiel en gezond bedrijf. We doen het goed. Maar we rusten niet op onze lauweren. Integendeel: passie, gedrevenheid en oog voor kwaliteit zijn cruciale eigenschappen om goed te blijven scoren. Je zal die eigenschappen dus zeker terugvinden bij je collega’s en je manager. Eigenlijk werkt iedereen hier met veel energie en ambitie.

Jij krijgt bovenop die boeiende werkomgeving een mooi salaris, aangevuld met een bonussysteem, maaltijdcheques, een mooi opleidingspakket, een groeps-en hospitalisatieverzekering én een hippe bedrijfswagen.

Emplois similaires

Emplois similaires