Assistent (e) Communicatie & Secretariaat

Recruteur
Techlink
Région
Kortenberg (Commune), Louvain
Publication
lundi 26 mars 2018
Date limite
jeudi 10 mai 2018
Réf
98394
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Techlink vzw is een nieuwe vereniging die sinds 1 januari 2018 de activiteiten van ICS vzw en Fedelec vzw volledig heeft overgenomen.

ICS was sinds jaren de meest representatieve beroepsfederatie voor Installateurs Centrale verwarming en Sanitair in heel België. Fedelec was dit voor de elektrotechnische ondernemers in heel België. 

Techlink vzw verenigt nu ongeveer 3000 ondernemingen: zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen, actief op alle gebieden van de elektro-, verwarmings- en sanitaire techniek. 

De werking berust op een sterke nationale structuur: 10 provinciale afdelingen, beroepsspecifieke sectorraden, werkgroepen en een geïntegreerde samenwerking met de koepelorganisatie Confederatie Bouw.

Voor de uitbreiding van het team kijkt Techlink momenteel uit naar een (m/v): 

Assistent (e) Communicatie & Secretariaat

met een pittige teamspirit


Functieomschrijving :
Je biedt administratieve en organisatorische ondersteuning aan het secretariaat, de communicatieafdeling en het onthaal:

 • Je bent mede verantwoordelijk voor de praktische organisatie en de administratieve voorbereiding van allerhande events (infosessies, opleidingen,…) georganiseerd door Techlink (locaties, uitnodigingen, inschrijvingen, bestellingen, facturatie,…).
 • Je verzorgt de externe communicatie op het vlak van vertalingen van communicatieteksten, realisatie van folders en uitnodigingen, up-to-date houden van de website, versturen van massamailings en nieuwsbrieven,…
 • Je bent back-up voor je collega’s van het onthaal.


Profiel :

 • Je hebt een professionele bachelor (Communicatie & Events, Office Management,…) op zak; je hebt enkele jaren relevante ervaring maar je mag ook een schoolverlater zijn met de nodige maturiteit en vaardigheden voor de functie.
 • Je bent zeer goed 2-talig Nederlands/Frans.
 • Je hebt een gevorderde kennis van courante IT toepassingen: Word, PowerPoint, Outlook, Internet Explorer,...
 • Jouw kennis van Mailchimp biedt een mooie meerwaarde.
 • Je bent administratief onderlegd, zeer nauwkeurig en hebt oog voor detail.
 • Je bent goed georganiseerd en kan autonoom werken.
 • Je hebt een klantvriendelijke en resultaatgerichte ingesteldheid.
 • Je bent open, flexibel en positief ingesteld.


Aanbod:
Bij Techlink kom je terecht in een professioneel team van specialisten met oog en oor voor de noden van haar leden-installateurs. 

Techlink is een stabiele werkgever en biedt voor deze functie een interessant takenpakket, een competitief salaris en extralegale voordelen. 

Techlink is gevestigd in 3070 Kortenberg, Joseph Chantraineplantsoen 1. 

Interesse?
Neem alvast een kijkje op onze websites 
http://www.techlink.be
http://www.confederatiebouw.be

Je kan schriftelijk met uw motivatiebrief en cv reageren t.a.v. Goedele Akkermans, HR Officer Confederatie Bouw op het e-mailadres Goedele.Akkermans@confederatiebouw.be.
 

Emplois similaires

Emplois similaires