INVOICING OFFICER

Recruteur
HAYS
Région
Brussel, Jette
Salaire
€2000 - €2500 per maand
Publication
mardi 27 mars 2018
Date limite
vendredi 27 avril 2018
Réf
1056858
Contact
Christophe Debauche
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

* Nederlands-Engels
* West-Brussel
* Kennis van Sage is een pluspunt

Onze klant is gelegen in Sint-Agatha-Berchem en is actief in de financiële dienstverlening. De firma is zo snel mogelijk op zoek naar een extra medewerker voor het facturatiedepartement.

Je zal vooral bezig zijn met de controle van facturatie, invoicing en of deze overeenkomt met de bankafschriften. Vooral een goede encodage verzekeren van de aankoopfacturen is belangrijk in deze functie.

Het hoofdkantoor ligt in Rotterdam, dus een vlotte talenkennis Nederlands en Engels is een absolute must. Ervaring met of kennis van Sage is een pluspunt. Je moet affiniteit hebben met cijfers; ervaring op een facturatiedepartement is mooi meegenomen. Naar diploma is men vrij open, waardoor de soft skills en motivatie de doorslag zullen geven.


Het bedrijf biedt een vast contract na een succesvolle interimperiode via Hays Response. Het loonpakket gaat tot 2300 euro bruto met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een transportvergoeding en verzekeringen. De onderneming is gemakkelijk bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Opstart is as soon as possible.

Meer informatie of interesse? Bel Christophe Debauche op 02/533.21.65 of upload je cv online.

Emplois similaires

Emplois similaires