2 sales representatives - Unilever Food Solutions (Oostende-Bruges en Knokke-Gent)

Région
Oostende-Bruges en Knokke-Gent
Publication
mercredi 4 avril 2018
Date limite
samedi 19 mai 2018
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

  Unilever Food Solutions is de afdeling binnen Unilever Belgium gespecialiseerd in het verkopen en ondersteunen van convenience ingrediënten/producten en het bieden van service voor de professionele chefs: ‘We free Chefs to Love what they do’.

 

Wij zijn actief in verschillende markten binnen de Foodservice zoals Social: bedrijfskantines, rusthuizen, ziekenhuizen als in Commercial: hotels, restaurants, slagers, traiteurs, broodjeszaken. Ons team van 90 medewerkers realiseert een omzet van € 100mio op de Belgische en Luxemburgse foodservice markt. De merken die wij in portefeuille hebben zijn o.a. KNORR, HELLMANN’s, LIPTON, BECEL enz. Wij bekleden een marktleiderspositie in de meeste markten waarop wij actief zijn.

 

  FUNCTIE Om onze positie te behouden en onze ambities waar te maken, zijn we nu op zoek naar 2 enthousiaste tweetalige ‘Sector Managers’ (v/m) voor de West Vlaanderen: regio Oostende – Brugge en regio Knokke-Gent.

 

  JE UITDAGING Je verantwoordelijkheden bestaan erin de kwantitatieve en kwalitatieve objectieven te behalen alsook de actieve ontwikkeling van het cliënteel (hotels, restaurants, slagers, traiteurs, broodjeszaken) binnen uw sector.

 

Naast het beheer van bestaande klanten vragen wij ook om het ontwikkelen van nieuwe business met groei als resultaat. Verkoop op beurzen & events alsook de organisatie van demonstraties & degustaties behoort tot de jobinhoud.

 

  WIE ZOEKEN WE

 

Unilever Food Solutions is op zoek naar dynamische medewerkers. U moet autonoom kunnen werken, plannen van de bezoeken alsook het bezoeken van de klanten als een ambassadeur van Unilever Food Solutions.

 

Met behulp van je kennis en ervaring binnen de verkoop/onderhandeling en gedreven door een culinaire kennis & passie moet je, en dit per klantentype, de noden van de chef/aankoper invullen met toegevoegde waarde voor de klant.

 

U bent verantwoordelijk voor een regio met een brede portefeuille aan klanten, waarvoor de doelstelling duidelijk zijn. Een goede basiskennis informatica, een vlot taalgebruik, de nodige portie zelfvertrouwen en een gedrevenheid om veel te kennen zijn de minimale voorwaarden om deze uitdaging te realiseren

 

  JOUW PROFIEL

 • U bent perfect Nederlands met een vlotte kennis Frans/Engels
 • Structuur en analyse is een van uw sterke punten
 • U hebt een sterke focus op resultaten
 • U woont in de sector en heeft een goede kennis van de regio
 • U bent een team player  
 • U hebt de gave om de noden van de klant te begrijpen en u ontwikkelt daarvoor een professionele & planmatige aanpak
 • U hebt ervaring in verkoop achter de rug, bij voorkeur in een B2B omgeving
 • U hebt een sterke affiniteit met de Foodservice
 • U bent in staat om contacten op alle niveaus te leggen, en u bent eveneens beslagen in het uitbouwen van lange termijn relaties
 • U kent Microsoft Office (Outlook, Excel, Word, Power Point)
 • U hebt bij voorkeur een bachelor opleiding of een gelijkwaardige achtergrond door ervaring

AANBIEDING

 • Een aantrekkelijke verloning in lijn met uw profiel
 • Een contract voor onbepaalde duur met een aantal extralegale voordelen

We bieden u ook een dynamische werkomgeving waarin we als collega’s samenwerken met de nodige energie, creativiteit en de passie om de scherpe resultaten te behalen.
Verder besteden wij veel aandacht in persoonlijke ontwikkeling langs opleidingen op nationaal en internationaal niveau.

 

  EXCITED ABOUT THE ROLE? To apply, you must do so online. Please do not forget to upload your CV and a motivation letter. Your application will be reviewed against our requirements and we will be in touch shortly after the closing date to provide you with an update on the status of your application.   Please note this is a Direct Search led by Unilever. Applications from agencies will not be accepted, nor will fees be paid for unsolicited CVs.

 

  http://www.unileverfoodsolutions.be/