Junior Digital Expert

Région
Brussels
Salaire
Negotiable
Publication
vendredi 6 avril 2018
Date limite
dimanche 6 mai 2018
Réf
557810/001
Contact
Emeline Fouyon
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Een passie voor digital en enorm veel zin om aan de slag te gaan in een agency? Dan is deze job iets voor jou!

Client Details

De klant behoort tot een internationale media -en communicatiegroep en is gespecialiseerd in online en offline communicatiestrategieën.

Description

Als (Junior) Digital Expert ben je verantwoordelijk voor het beheren van de campagnes van onze klanten op de verschillende (social-, search- en RTB-) platformen die we inzetten. Je helpt de Digital Planner bij het opstellen van de digitale campagneplanning, zorgt voor de uitvoering ervan en levert achteraf de nodige (data)analyses per platform. Je voornaamste day-to-day contacten zijn de Digital Planner, Digital Strategy Director en de relevante contactpersonen bij onze klanten.

Je hebt een sterke interesse/passie voor alles wat digital is. Wanneer je mogelijkheden tot optimalisatie ziet, ben je gedreven om die meteen aan te pakken. Doorgedreven data analyse schrikt je hierbij niet af. Je bent aangetrokken door het mee uitbouwen van het bedrijf tot het 'most admired media agency in Belgium'.

Profile

  • Jehebteenafgeronde bachelor of master diploma in eenwetenschappelijkerichting
  • Je bent Tweetalig (Neerlandes en Frances). + goede bases of Engels.
  • Uitmuntende communicatieve vaardigheden
  • Ondernemende en proactieveinstelling
  • Resultaatgericht, Zelfstandig, Flexibel, Leergierig & enthousiast, Stressbestendig en Teamspeler
  • Ervaring met de platformen die ze gebruiken (eventueel al certificatie) of ervaring in een digital expert rol is een pluspunt maar geen must
  • Job Offer

    Een boeiende job in een jong en ambitieus bedrijf dat deel uitmaakt van een internationaal netwerk. Je vindt er top collega's die de gezamenlijke ambitie koesteren om samen met onze klanten de toekomst in mediaplanning en mediabuying uit te tekenen. Je komt terecht in een groei-omgeving waar zich elke dag nieuwe kansen aanbieden om jezelf verder te ontplooien. Interesse?