Dossierbeheerder te Brussel

5 jours restants

Recruteur
Région
BRUSSEL
Publication
mardi 1 mai 2018
Date limite
vendredi 1 juin 2018
Réf
10073EUNQ-BE
Contact
Unique Brussel Arts Office
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Unique Career behoort tot de Unique groep, deel van de USG Groep holding. Unique staat sinds 40 jaar garant voor een professionele screening van kandidaten voor uitzend- selectie en detacheringsopdrachten. Met Unique Career bieden we een kwalitatieve oplossing voor tijdelijke staffingsnoden bij onze klanten. Ruim 120 medewerkers zijn momenteel aan de slag bij klanten voor een langere periode. Professionaliteit, Passie, Vooruitgang, Verbondenheid en Resultaatsgerichtheid zijn hierbij onze kernwaarden die we als bedrijf hard maken.Functiebeschrijving

Als collega van Unique Career is administratief werken je tweede natuur. Alles wat nauwkeurig moet zijn trekt je aandacht en je interesse voor de bankenwereld is groot. Je bent een teamplayer en kan goed omgaan met feedback.

Je ondersteunt onze klant bij de contractadministratie voor de e-bank solutions: Isabel en PC Banking Business. Hiervoor verkrijg je informatie met betrekking tot nieuwe klanten vanuit het kantorennetwerk van onze klant. Je analyseert deze klantendossiers, verwerkt de verkregen informatie en garandeert een juiste en tijdige contractadministratie. Hiervoor zal je regelmatig contact hebben met de klanten zelf (B-2-B) en verschillende interne departementen. Deze contacten zijn telefonisch en/of schriftelijk per mail. Dagelijks behandel je ongeveer 15 tot 20 klantendossiers, afhankelijk van de complexiteit van de betreffende dossiers.

Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Daarnaast kan je rekenen op degelijke, interne opleidingen.Functie-eisen

Je beschikt minstens over een Bachelor diploma.
Je hebt een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels, zowel gesproken als geschreven.
Je hebt interesse en/of ervaring in de bankensector, waar onze klant actief in is.
Je bent tussen 8 en 17 uur inzetbaar bij onze klant, een internationaal referentiebedrijf gelegen te Brussel (op wandelafstand van het Centraal station).
Administratie is jouw ding en je houdt ervan in team te werken.
Je bent nauwkeurig ingesteld, je hebt een analytisch denkvermogen en je houdt ervan een oplossing te vinden voor complexe dossiers.
Telefonische communicatie met klanten in beide landstalen schrikt jou niet af.
Je bent bereid een engagement van minstens 2 jaar te geven.
Een eerste werkervaring of mooie stage-ervaring is een troef.
Een goede kennis van MS Office is een plus.Arbeidsvoorwaarden

De ideale startersjob! Een vast contract in combinatie met een marktconform salaris, aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering. Daarnaast maak je bij Unique Career ook deel uit van een inspirerende bende. Onder collega’s organiseren we dan ook geregeld evenementen om het groepsgevoel te versterken. Het ideale moment om iedereen te leren kennen en ervaringen uit te wisselen!

Emplois similaires

Emplois similaires