Tweetalige Customer Service Representative met ervaring (m/v)

Recruteur
Région
EVERE
Publication
mardi 1 mai 2018
Date limite
vendredi 1 juin 2018
Réf
100746UNQ-BE
Contact
Unique Brussel Arts Office
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Mi-temps

Als allround HR-dienstverlener helpt Unique jouw ambitie mee realiseren. Met ruim 40 jaar ervaring behoren we tot de top van de Belgische HR-sector. Via onze specialisaties Office, HR-Consult, Call Team en Technicum staan meer dan 200 medewerkers in 41 kantoren garant voor een persoonlijke aanpak op maat van veeleisende bedrijven en kandidaten. Van starter tot professional, voor tijdelijk of vast werk.
We weten wat office- en supportberoepen zijn. En wat onze klanten willen. Daarom screenen we onze kandidaten grondig op talenkennis, computervaardigheden en communicatie. Zo zijn we in staat om de vraag naar nieuwe medewerkers snel te beantwoorden. En krijgen kandidaten een grondig inzicht in hun competenties.Functiebeschrijving

Je bent de link tussen onze klant en een portfolio aan business klanten. Je beheert de dossiers van deze klanten van A tot Z. Dit betekent vanaf het tekenen van het contract, over kwaliteitscontrole en dienstverlening, tot het beëindigen van de samenwerking. De interactie met de klant dient zoveel mogelijk op een proactieve manier te gebeuren.

 • Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan je toegewezen klanten en behandelt hun e-mails. Aangezien je de enige contactpersoon van deze bedrijven bent, behoud je steeds een volledige controle over hun dossier.
 • Je beantwoordt vragen van klanten en lost hun problemen op, steeds in samenspraak met de vastgelegde KPI’s. Indien nodig schakel je hen door naar het Back Office Team.
 • Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen wanneer de Account Manager dit vraagt.
 • Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf, namelijk de verkoop, naverkoop en marketing.

Interacties binnen en buiten het bedrijf

 • Marketing: Als eerstelijnscontact met de klant, zal je feedback worden gevraagd in verband met specifieke taken (bv.: hulp bij campagnes, effectiviteit van een nieuwe aanbieding op de markt). Deze feedback wordt via input gegeven of rechtstreeks aan de manager.
 • Verkoop/Naverkoop: Als enige aanspreekpunt van je klanten, kan je de relevante klanteninformatie doorspelen als dit wordt gevraagd door de account manager.
 • Buiten het bedrijf: Je zal voornamelijk contact hebben met je klanten. Soms wordt er ook contact gezocht met partnersFunctie-eisen

Wie zoeken wij?

Voor deze functie hebben we personen nodig met verantwoordelijkheidsgevoel en maturiteit, die zich zowel goed voelen in een contact center omgeving (punctualiteit & structuur, team werk, multi-tasking, inbound calls en behandeling van schriftelijke aanvragen) als in de samenwerking met ons team van verkopers (assertiviteit en flexibliteit).

 • Je hebt minstens een A2-diploma of hoger.
 • Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring in de Customer Care. Je bent luistervaardig, diplomatiek en stressbestendig
 • Je spreekt zeer goed Nederlands en Frans. Daarnaast heb je ook een goede kennis van het Engels. Zowel in mondelinge als geschreven communicatie ga je op een correcte en duidelijke manier om met je klanten.
 • Je zal werken van maandag tot vrijdag van 8 tot 19u in shiften.Arbeidsvoorwaarden

 • We bieden je een uitdagende functie aan in een dynamisch en stabiel bedrijf waar er ook mogelijkheden zijn om op termijn door te groeien naar andere functies;
 • Talent moet worden beloond! Daarom ontvang je een competitief salaris dat aangevuld is met maaltijdcheques. Daarnaast bouw je 12 extra vakantiedagen per jaar op;
 • Als werknemer bij onze klantgeniet je ook van extra voordelen (bedrijfsgsm met gratis abonnement en korting op beltarieven voor je familie, bedrijfsrestaurant, was- en strijkdienst, sportlessen in de bedrijfslokalen, korting voor bepaalde evenementen en aankopen, …);
 • Je start met een interim contract om op termijn over te schakelen naar een vast contract;
 • Onze klant is gelegen te Evere en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


Interesse? Solliciteer nu via deze link.