Tweetalige Sales Assistant (m/v)

Recruteur
Région
ETTERBEEK
Publication
vendredi 1 juin 2018
Date limite
dimanche 1 juillet 2018
Réf
105EAEUNQ-BE
Contact
Unique Brussel Arts Office
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Mi-temps

Als allround HR-dienstverlener helpt Unique jouw ambitie mee realiseren.
Met ruim 40 jaar ervaring behoren we tot de top van de Belgische HR-sector. Via onze specialisaties Office, HR-Consult, Call Team en Technicum staan meer dan 200 medewerkers in 41 kantoren garant voor een persoonlijke aanpak op maat van veeleisende bedrijven en kandidaten. Van starter tot professional, voor tijdelijk of vast werk.

We weten wat office- en supportberoepen zijn. En wat onze klanten willen. Daarom screenen we onze kandidaten grondig op talenkennis, computervaardigheden en communicatie. Zo zijn we in staat om de vraag naar nieuwe medewerkers snel te beantwoorden. En krijgen kandidaten een grondig inzicht in hun competenties.Functiebeschrijving

Jij ondersteunt de commerciële afdeling. Je neemt bestellingen aan en volgt ze op. Je zorgt ook voor het logistieke proces. Onderhandelen met leveranciers doe je ook vaak zelf en je checkt of ze aan alle verkoopsvoorwaarden hebben voldaan.

Administratie is een groot deel van je job. Je belt vaak met collega's en klanten, zorgt voor de administratieve afhandeling van de bestellingen en behandelt klachten. Je werkt in een team met je collega's en met de commerciëlen.Functie-eisen

  • Je beheerst perfect Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk.Engels is een bijkomende troef.
  • Je hebt minimum een bachelor diploma.
  • Je hebt een zeer goede kennis van MS Word, Excel en PowerPoint. Als je ook softwareprogramma's zoals SAP beheerst, is dat een extra troef.
  • Je hebt een commerciële feeling en je bent resultaatgericht.
  • Je bent goed in organiseren en plannen.
  • Opdrachten krijgen van anderen vind je leuk, maar je werkt ook graag zelfstandig.
  • Je bent ordelijk en nauwkeurig en werkt binnen de opgelegde deadlines, en je opdrachten zelf plannen is geen probleem.
  • Je werkt resultaatgericht en gaat je verantwoordelijkheden niet uit de weg.Arbeidsvoorwaarden

Onze klanten bieden jou een polyvalente en dynamische functie in een aangename werkomgeving, mogelijkheid tot opleiding en interne evolutie en een competetief salaris aangevuld met een hele reeks extralegale voordelen.

Interesse? Solliciteer nu via deze link.

Emplois similaires

Emplois similaires