STORE AMBASSADOR HEALTH AND HAPPINESS

Recruteur
HAYS
Région
Brussel
Salaire
Negotiable
Publication
mardi 10 juillet 2018
Date limite
vendredi 24 août 2018
Réf
1059850
Contact
Meghan Reardon
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

* Store Manager Health and Care
* Bedrijf in volle expansie
* KPI & client driven coach

Voor onze klant, trendsetter to be in de wereld van gezondheids- en verzorgingsproducten, is Hays Retail op zoek naar een echte Store Ambassador voor de winkel in de regio Brussel.


Als Store Manager Health & Care ben je eindverantwoordelijk voor de winkel in Brussel. Je fungeert als een echte ambassador want health and care staan centraal in jouw eigen leven. Je staat in voor je eigen P&L en de omzet. Je jongleert met cijfers en kpi's, maakt op basis van je analyses uitdagende actieplannen die het team motiveren om de omzet van de winkel een boost te geven. Je bent een peoplemanager pur sang die inzichten heeft in talent en iedereen kan inzetten op zijn of haar sterktes. Tenslotte sta je samen met je team in voor het commerciële verhaal en dit gaat verder dan louter one-on-one verkoop. Je neemt je klanten mee in een customer journey waar je ze laat kennismaken met jouw leefwereld. Verkoop wordt advies en advies wordt overtuigen als een echte influencer. Je rapporteert aan de District Manager.


De ideale kandidaat is gepassioneerd door health & care, ademt gezondheid uit en draagt dit privé ook uit. Voor deze vacature van Store Manager zoeken we een sterke manager met een 1ste ervaring als Store Manager in Retail. Ben je een Assistant Store Manager die klaar is voor the next step, dan ben je zeker ook welkom! We zoeken verder iemand die hands-on is en zijn of haar team kan coachen naar the next level! Je werkt verder graag volgens SMART-doelstellingen en wilt je schouders zetten onder een concept in volle ontwikkeling. Vervolgens heb je interesse in alles qua natuurlijke voeding en producten, zodat je dit feilloos kan overbrengen naar je klanten. Je energieke manier van interageren zal iedereen een boost geven wat een rechtstreeks effect heeft op de cijfers. Last but not least heb je bij voorkeur een bachelordiploma op zak en heb je geen probleem om Franstalige klanten te woord te staan.

Onze klant is een bedrijf in volle verandering, en maakt zich klaar om de klant van morgen een full customer experience te bezorgen. Je krijgt een uitdagende job aangeboden waaraan een aantrekkelijk salaris wordt gekoppeld met extralegale voordelen en doorgroeimogelijkheden op lange termijn.


Ben jij de Ambassador die wij zoeken? Indien je interesse hebt in deze job als Store Manager regio Brussel, solliciteer dan snel online!