MARKETING MANAGER

Recruteur
HAYS
Région
Kampenhout, Vlaams Brabant
Salaire
Negotiable
Publication
lundi 23 juillet 2018
Date limite
jeudi 6 septembre 2018
Réf
1059028
Contact
Roxane Besure
Niveau d'expérience
5 à 10 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

  • Verantwoordelijke Marketing- en Communicatieactiviteiten
  • Min. 5 jaar ervaring in een B2B-omgeving
  • Vlotte kennis Nederlands, Frans en Engels

Voor onze klant, een bedrijf actief in de B2B-sector en gelegen in Kampenhout, zijn wij van Hays Marketing & Communication op zoek naar een Marketing Manager. Het bedrijf is een internationale speler in de hygiëne producten en diensten.

Als Marketing Manager heb je een zeer uitgebreid takenpakket. In de eerste plaats neem je een zeer strategische rol op waarbij je doel is om het merk steeds te doen groeien. Dit doe je door aandachtig te luisteren naar de noden van de markt en vervolgens een duidelijk strategieplan op te stellen. Deze plannen worden door jou omgezet naar concrete acties, waarbij je rekening houdt met alle relevante stakeholders en deadlines. Daarbij beheers je de volledige opvolging en voer je in een later stadium een controle uit om de effectiviteit van de campagnes te bepalen. Jij draagt ook de eindverantwoordelijkheid voor de opmaak van de verschillende communicatiekanalen. Om mee te gaan in de digitale revolutie, geef je ook aandacht aan nieuwe strategieën om digitale kanalen te optimaliseren en jouw merk naar de buitenwereld te promoten. Ten slotte stimuleer je jouw team, bestaande uit drie Marketeers op een proactieve manier om steeds het beste van zichzelf te geven. Binnen deze functie werk je nauw samen met het kantoor van Nederland.HAYS Marketing & Communication is op zoek naar een kandidaat die over een masterdiploma beschikt en minimaal 5 jaar ervaring heeft binnen een B2B-omgeving. Jij hebt een relevant ervaring in People Management. Je hebt zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels. Je hebt een commerciële mindset en werkt steeds op een resultaatgerichte manier. Bovendien ben je een echte teamplayer die met zijn/haar visie duidelijke richtlijnen kan geven. Je bent empathisch ingesteld en bouwt graag langdurige relaties op. Je kan een budget opzetten en contacten onderhouden met externe agentschappen. Ten slotte beschik je over een sterk analytisch en beslissingsvermogen en ga je steeds ondernemend te werk met een gezonde dosis energie.

Onze klant biedt een contract van onbepaalde duur bij een dynamisch bedrijf in de B2B-sector tegen gunstige salarisvoorwaarden, aangevuld met interessante extralegale voordelen.

Interesse in deze nieuwe vacature van Marketing Manager? Solliciteer online of contacteer Roxane Besure van HAYS Marketing & Communication Brussel.

Emplois similaires

Emplois similaires