Team Leader Study Nurse

5 jours restants

Région
Anderlecht
Publication
mardi 24 juillet 2018
Date limite
vendredi 24 août 2018
Réf
820AAXPE-BE
Contact
Tessa Boghmans
Fonction
Autre
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
eXPErt services for eXPErt professionals.
That's XPE. Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar: Team Leader Study Nurse Organisatie beschrijving:

Je zoekt een uitdagende en gevarieerde job, waar je jouw ervaring als verpleegkundige en leidinggevende kan gebruiken? Lees dan vlug verder!

Onze klant is een internationaal, farmaceutisch bedrijf dat het doel heeft om met behulp van innovatie nieuwe behandelingen te ontwikkelen die het leven van patiënten belangrijk verbeteren.

Alvorens een nieuw medicijn op de markt komt, ondergaat dit talrijke controles. Fase I studies testen de werkzaamheid en veiligheid van een diagnostische methode of behandeling bij gezonde vrijwilligers.

Functiebeschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de leiding van de studie verpleegkundigen binnen het Fase 1 departement om de dagelijkse activiteiten te verzekeren en dit door de prestaties van het team op te volgen, goals te stellen, evaluaties te houden, regelmatig gesprekken te houden en het team te coachen.

Andere taken kunnen zijn:

  • Je bewaakt en verifieert de uitvoering van protocollen, de naleving van het protocol, door middel van dagelijkse activiteiten van het verzamelen van kwaliteitsgegevens.
  • Je werkt samen met het planningsteam om de personeelsbehoeften en de toewijzing van taken voor de uitvoering van de protocollen te bepalen.
  • Je identificeert en implementeert verbeteringen aan bestaande werkprocessen.
  • Je zorgt voor een operationele samenwerking met teamleiders om de consistentie van de organisatie en het behalen van de onderzoeksdoelstellingen te waarborgen.
  • Je organiseert en beheert alle klinische activiteiten, van screening tot toelating tot de unit, ambulante en follow-up fasen van een specifiek onderzoek. Je volgt de vrijwilliger en de patiënt tijdens klinische onderzoeken, neemt deel aan de gegevensverzameling en controleert of alle procedures van de studie correct zijn uitgevoerd in overeenstemming met de ICH GPC-beginselen, de wetenschappelijke principes, medisch en ethisch.
  • Je neemt deel aan de implementatie van nieuwe klinische onderzoeksprogramma's, met behulp van geavanceerde beoordelingsvaardigheden voor studieactiviteiten, inclusief beoordeling van de fysiologische reactie op medicijntoediening.
  • Je ondersteunt hooggespecialiseerde verpleegkundige opdrachten.
Profiel:

Je bent verpleegkundige en hebt ervaring met het leiden van een team.Heb je kennis van klinisch onderzoek, is dit zeker een troef!Je spreekt vlot Nederlands en Frans met een goede kennis van het Engels.Je hebt geen probleem om te werken in shiften (7-22h) en in het weekend.

Je werkt autonoom, bent stressbestendig, neemt initiatief ? Dan ben jij onze nieuwe team leader!

Aanbod:

Voor deze boeiende functie en verantwoordelijkheden binnen een innovatief bedrijf, biedt XPE Pharma & Science jou, een vast contract aan, voorzien van een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen. Daarnaast investeren wij ook in onze consultants. Tijdens jouw loopbaan krijg jij dan ook de kans om je verder te onwikkelen via trainingen en een persoonlijke begeleiding.Erkenningsnummers
XPE Personnel Services NV/SA: Vlaanderen: VG15/BU, Brussel: B-AA5.031, Wallonië: W.RS.002/W.INT.002
XPE Group NV/SA : Vlaanderen: VG1834/B, Brussel: B-AA11.007, Wallonië: W.RS.713

Emplois similaires

Emplois similaires