Tweetalig commercieel medewerker private banking

Région
Anvers (Ville)
Publication
mardi 28 août 2018
Date limite
vendredi 12 octobre 2018
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

U wordt tewerkgesteld in ons hoofdkantoor te Antwerpen. Hier heeft u hoofdzakelijk commerciële taken. Het grootste deel van uw tijd besteedt u aan het onthaal van cliënten en het verschaffen van informatie en beleggingsadvies. Dit houdt ook in dat u de communicatie verzorgt tussen uw cliënten en onze vermogensbeheerders, fiscaal-juridische dienst en ondersteunende afdelingen.

Na verloop van tijd draagt u ook bij tot prospectie en networking en tot activiteiten om potentiële cliënten te benaderen.

In een verdere toekomst kan u eventueel doorgroeien naar de functie van adviserend vermogensbeheerder.


PROFIEL

  • U bent een starter of heeft enkele jaren ervaring.
  • U bent dynamisch, integer en bezit uitgesproken commerciële vaardigheden. U kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • U bent perfect tweetalig en kan ons Franstalige cliënteel volledig te woord staan.
  • Bij voorkeur heeft u een diploma van master of bachelor in een financiële of economische richting.


WIJ BIEDEN

Een boeiende, uitdagende job waarin u de ruimte krijgt om te groeien in uw loopbaan. Wij bieden een degelijke opleiding inzake de financiële markten en beleggingsproducten en inzake de bijkomende aspecten van private banking. 

Een modern, open en zeer aangenaam werkklimaat met uitgebreide opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor coaching en werkplezier.

Een aantrekkelijk en sectorconform salarispakket met bijkomende voordelen. Het remuneratiepakket houdt rekening met uw ervaring en achtergrond.

Emplois similaires

Emplois similaires