FLOOR MANAGER - KINDERMODE

Recruteur
HAYS
Région
Zaventem, Vlaams Brabant
Salaire
Negotiable
Publication
mardi 9 octobre 2018
Date limite
vendredi 23 novembre 2018
Réf
1061643
Contact
Natacha Duysens
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

* People management
* Zaventem
* Tweetalig (FR/NL)


Voor een klant die een belangrijke speler is in de detailhandel op het gebied van kleding en accessoires voor baby's en kinderen, zijn wij op zoek naar een floormanager voor het beheer van de textielafdeling.


Als hoofd van de kindertextielafdeling is het uw belangrijkste missie klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden en loyaliteit op te bouwen. U beheert een team van ongeveer 10 werknemers dat u beheert dankzij uw beheersing van KPI. Als een echte leider, inspireert en motiveert u uw team door flexibel en participatief management. U bent ook de link tussen uw team en het management.


U bent een dynamische, open persoon met goede communicatieve vaardigheden, maar bovenal staat u open voor verandering. U hebt een eerste succesvolle ervaring als afdelings- of assistent-manager, waardoor uw uitstekende managementvaardigheden hebt ontwikkeld. De stress en het management van een groot team maken u niet bang. Idealiter kent u de kindertextielindustrie en hebt u daar al gewerkt. U bent tweetalig Frans en Nederlands.


U sluit je aan bij een dynamisch, innovatief bedrijf dat veel kansen biedt voor evolutie. Het bedrijf biedt ook een aantrekkelijk salaris en veel extra legale voordelen.

Geïnteresseerd in deze functie van Floor Manager? Neem contact op met Natacha Duysens van HAYS Retail in Brussel.