Executive Assistant bij Lotus Bakeries

Recruteur
Lotus Bakeries
Région
Lembeke, Kaprijke
Publication
jeudi 25 octobre 2018
Date limite
dimanche 25 novembre 2018
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Bedrijfsinformatie

Lotus Bakeries is wereldwijd actief in het segment van traditionele en natuurlijke tussendoortjes met de merken Lotus, Lotus Biscoff, Lotus Dinosaurus, Lotus Suzy, Peijnenburg, Snelle Jelle, Annas, Nākd, TREK, BEAR en Urban Fruit.

Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Zweden, en achttien eigen verkooporganisaties in Europa, Amerika en Azië. Verder werkt Lotus Bakeries samen met commerciële partners in een veertigtal landen wereldwijd. Lotus Bakeries telt ongeveer 1.500 medewerkers.

Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten. Met Peijnenburg en Snelle Jelle is de onderneming marktleider in ontbijtkoek in Nederland. Onder de merken Nākd, TREK, BEAR en Urban Fruit biedt Lotus Bakeries lekkere tussendoortjes aan, gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers.

In 2017 realiseerde Lotus Bakeries een omzet van 524,1 miljoen EUR. De aandelen van Lotus Bakeries zijn genoteerd op Euronext Brussels.

Functieomschrijving

 • Als Executive Assistant werk je nauw samen met je collega Executive Assistants, zodat jullie elkaar te allen tijde kunnen aanvullen en vervangen. Op die manier kan onze directie steeds rekenen op maximale ondersteuning.
 • Met de flexibiliteit die men van iemand van jouw niveau mag verwachten, sta je in voor het dagelijks beheer van het secretariaat en leid je alle administratieve en coördinerende taken in goede banen.
 • Op een proactieve en dynamische manier ondersteun jij als Executive Assistant de directieleden op vlak van o.a. agendabeheer, zakenreizen en meetings, die jij grondig voorbereidt en logistiek coördineert.
 • Je beheert files en folders, mailboxen, interne documentatie en systemen, en ook de algemene secretariaatstaken zoals postbeheer, opmaken van presentaties, mails en brieven verzorg jij tot in de puntjes.
 • Als Executive Assistant weet jij perfect hoe je een netwerk kan opzetten en onderhouden, teneinde op een constructieve en doeltreffende manier samen te werken met alle interne en externe belanghebbenden (denk maar aan leveranciers, reisbureaus, enz.).

Profielomschrijving

 • Je combineert een Masterdiploma met minstens 3 jaar werkervaring in een complexe internationale werkomgeving.
 • Als Executive Assistant ben jij een echte multitasker, die snel kan schakelen tussen de verschillende taken die op je bord liggen. Door jouw gevoel voor prioriteit en je gestructureerde manier van denken en handelen, werk je ze allemaal tijdig en op een professionele manier af.
 • Een moeilijke taak zie je als een uitdaging en je hebt zeker geen 9-to-5 mentaliteit.
 • In deze functie is jouw persoonlijkheid net zo belangrijk als je vaardigheden. Eigenschappen als een positieve ingesteldheid, dienstbaarheid, contactvaardigheid, stressbestendigheid, communicatie, teamwork en flexibiliteit staan bovenaan jouw lijstje.
 • Empathie, discretie en de manier waarop je steeds voor iedereen een vriendelijk woordje hebt, geeft anderen het terechte gevoel dat ze op jou kunnen rekenen als vertrouwenspersoon.
 • Als Executive Assistant onderschrijf en vertegenwoordig je onze TOP-waarden (Teamspirit, Open dialoog, Passie).
 • Je bent vertrouwd met de klassieke PC tools (Word, Excel, Outlook, Powerpoint) en geïnteresseerd in het aanleren van nieuwe softwaresystemen.
 • Je beschikt over een uitstekende kennis van NederlandsFrans en Engels, zowel gesproken als geschreven.

Aanbod

 • Lotus Bakeries biedt jou een uitdagende en afwisselende functie in een inspirerende, dynamische en internationale omgeving.
 • Je vertegenwoordigt als geen ander onze TOP-waarden (Teamspirit, Open dialoog, Passie).
 • Je komt terecht in een professionele werksfeer met duidelijke ambities en in een bedrijf dat investeert in menselijk kapitaal. Bij ons krijg je verantwoordelijkheid en de ruimte om mee te denken en je persoonlijk te ontwikkelen.
 • In lijn met jouw ervaring, competenties en toegevoegde waarde biedt Lotus Bakeries jou een competitief en zeer compleet salarispakket, met tal van extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Interesse? 

Laat je CV en motivatiebrief dan achter op onze sollicitatiepagina: http://lotusbakeries.heeft-nieuwe-jobs.be/s/4968/1248/nl/executive-assistant-bij-lotus-bakeries/

Keywords

Executive Assistant bij Lotus Bakeries, Executive Assistant, Management, Business Management, Administratie, Organisatie, Beheer, Internationaal, International, Bakkerij, Koekvervaardiging, Coördinatie, Personal, Secretariaat, Productie, FMCG