Specialist Marktanalyse & Product Management (m/v) in Roeselare

Recruteur
UNIQUE
Région
ROESELARE
Publication
mardi 6 novembre 2018
Date limite
jeudi 6 décembre 2018
Réf
140646UNQ-BE
Contact
Unique Menen Office
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Temps plein

Producent van ontbijtgranen.Functiebeschrijving

Unique Menen is op zoek naar een specialist marktanalyse & product management (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën binnen de groep.

Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, teneinde een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen.

Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart.

Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren bij Mulder, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur.

Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep.

Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.Functie-eisen

Je hebt een masteropleiding genoten (economische/marketing richting), aangevuld met ervaring binnen een marketing- of verkoopafdeling.

Je onderzoektalent, sterke analyse en pragmatische communicatiestijl, aangevuld met je brede theoretische en operationele kennis, maken van jou een strategische adviseur.

Je kan je zeer vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels (gesproken en geschreven).

Je kan goed overweg met de diverse Office paketten, vnl. Excel.

Je bent bereid om je op geregelde tijdstippen naar onze vestiging in Faverolles (Frankrijk) te verplaatsen.Arbeidsvoorwaarden

We bieden een stimulerende werkomgeving waar opleiding, initiatief, een directe aanpak en resultaat centraal staan.

Vast werk in een groeiend en ultramodern bedrijf, met een goede verloning en extralegale voordelen.

Een voltijdse tewerkstelling.