Office project consultant (m/v)

Recruteur
UNIQUE
Région
BRUXELLES
Publication
vendredi 9 novembre 2018
Date limite
dimanche 9 décembre 2018
Réf
141356UNQ-BE
Contact
Unique Brussel Arts Office
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Our story

Onze klant is een jong en dynamisch bedrijf binnen de Unique Groep. Als belangrijke speler binnen de HR sector kennen we als geen ander de waarde van tijdelijke expertise en daar spelen we maar al te graag op in. Met ons team van bijna 150 ‘unieke’ en kwalitatief hoogstaande projectconsultants bieden we een antwoord op dringende personeelstekorten bij onze klanten. De functies en sectoren waarbinnen onze projectmedewerkers terechtkomen variëren, maar onze kernwaarden vind je in elk project terug! Waar wij in geloven? Professionaliteit, flexibiliteit, know-how en vooral een flinke dosis passie!Functiebeschrijving

What to expect?

 • Bij Onze klant neemt niet alleen je carrière een vliegende start, ook jij vliegt regelmatig van project naar project! Tijdens onze projecten kan je je steeds vastbijten in verschillende office taken in de volgende departementen: inside sales, customer service, administratie, human resources, logistiek bediende, supply chain, aankoop, receptie, management assistant, marketing, communicatie... De hele waaier, zeg maar! Jouw persoonlijke ondersteuning? Die voorzien wij! Onze HR Business Partners zien erop toe dat je telkens weer een project krijgt waarin je kan groeien en jezelf kan ontwikkelen, want jouw groei, is de onze!
 • Als projectmedewerker bij Onze klant kan je helemaal verantwoord jobhoppen. Je combineert immers de voordelen en afwisseling van tijdelijke projecten met de zekerheid van een vast contract. Daarenboven krijg je dankzij de verscheidenheid aan projecten de kans om ervaring op te doen binnen verschillende sectoren en bouw je in no time een indrukwekkende cv uit! Je project duurt algemeen genomen tussen 3 maanden en 2 jaar, met een gemiddelde van 6 à 9 maanden; 6 nieuwe ervaringen toevoegen aan je cv op slechts 3 jaar tijd is bij ons dus perfect mogelijk!
 • Als medewerker van Onze klant is flexibiliteit je tweede natuur. Alles wat nieuw is trekt je aandacht en je interesse is oneindig. Je bent multi-inzetbaar en beschikt over de juiste energie om elk project succesvol af te ronden. Daarnaast vind je het niet erg je te verplaatsen naar de regio’s Brussel, Gent en/of Antwerpen.Functie-eisen

What about you?

- Lastige obstakels tover je in een handomdraai om naar boeiende uitdagingen?

 • Je past je snel aan en je bent flexibel?
 • Je bent hongerig naar verschillende ervaringen en bedrijfsculturen?
 • Je bent vlot drietalig (Nederlands, Frans & Engels)? Je spreekt nog een extra taal? Fantastisch!
 • Je behaalde (minstens) een Bachelor diploma?
 • Een vast contract stelt je gerust en afwisselende projecten doen je ogen glinsteren?
 • Je bezit een rijbewijs B en vindt een verplaatsing van een uurtje naar je werk geen probleem?


Arbeidsvoorwaarden

What do we offer?

Bij Onze klant krijg je een uitdagende functie in een voltijds contract van onbepaalde duur. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris, aangevuld met een ruim aanbod aan voordelen zoals:

 • Maaltijdcheques
 • Gsm-abonnement
 • Groeps- en hospitalisatieverzekering
 • Bedrijfswagen en tankkaart.

Tot slot geloven we dat onze groei hand in hand gaat met jouw persoonlijke groei. We zien er dan ook nauwlettend op toe dat je voortdurend kan blijven groeien. Hoe we dat doen? Niet alleen zorgen we ervoor dat we projecten blijven kiezen die je uitdagen en waar je kan bijleren, ook kan je genieten van een persoonlijke opvolging door onze HR Business Partners die je voorzien van een opleiding op maat! Van sollicitatietraining tot een opleiding Excel, onze persoonlijke aanpak en opvolging maken voor jou het verschil.

Emplois similaires

Emplois similaires