Webdeveloper bij Octa+

Recruteur
Octa+
Région
Vilvorde (Commune), Hal-Vilvorde
Publication
mercredi 21 novembre 2018
Date limite
vendredi 21 décembre 2018
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Bedrijfsinformatie

OCTA+ is de enige onafhankelijke en 100% Belgische maatschappij die zowel brandstof, stookolie, elektriciteit als aardgas levert aan particuliere en professionele klanten. OCTA+ gaat voluit voor zeer scherpe prijzen, een uniek multi-energie aanbod, een gepersonaliseerde service en hecht eveneens het grootste belang aan service en klantenrelaties.

Ondertussen investeren we ook in slim (elektrisch) laden en slimme mobiliteit via 2 start-ups: Blue Corner en Modalizy.

Vandaag nemen we op die manier als Belgische onderneming een mooie positie in tussen alle grote (internationale) spelers en werken we al aan de energie- en mobiliteitsbehoeften van morgen.

Meer dan 100.000 klanten vertrouwen op onze 130 jaar ervaring en onze persoonlijke dienstverlening en  zo blijft onze stabiele en familiale KMO jaar na jaar fors groeien. Daarom zien we de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

Functieomschrijving

Wij maken gebruik van eigen ontwikkelde programma's om onze processen te beheren en ondersteuning te voorzien voor zowel onze klantendiensten, onze websites als voor bv. de OCTA+ tankstations, de Blue Corner laadpalen, de verkoop van gas, elektriciteit en mazout, het vervoer van brandstoffen en voor onze innovatieve mobiliteitsoplossing Modalizy.

Als energieke Webdeveloper:

 • Sta je in voor het ontwerp, de ontwikkeling en het technisch beheer van websites en applicaties.
 • Werk je samen met je IT collega's voor de analyse van de interne en externe klantenbehoeften.
 • Zorg je mee voor performante en kwaliteitsvolle websites en applicaties door de nodige testing en documentatie te voorzien.
 • Denk je actief mee en deel je je kennis spontaan.

Profielomschrijving

 • Je beschikt over een opleiding ICT of ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je bent gepassioneerd door de mogelijkheden van het web en neemt geen genoegen met je huidige kennis.
 • Je bent een teamplayer en kan ook zelfstandig werken en de verantwoordelijkheiddragen om een project af te werken.
 • Je werkt analytisch en gestructureerd.
 • Je beschikt zowel over technische als communicatieve vaardigheden.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands, kan je vlot uitdrukken in het Frans en beheerst IT-matig voldoende Engels.
 • Technisch: Je hebt kennis van HTML5CSS3 en jQuery, van JavaScriptTypeScript en SQL. Je kan de front-end koppelen aan een back-end beheersysteem en hebt enige ervaring met hybride app development. Je hebt kennis van responsive design(Bootstrap, Foundation, ...) en kent of wil bijleren in React. Daarnaast beheers je de technologie om data op te halen via SOAP en REST webservices/JSON. Je bent en blijft op de hoogte van Google Tag manager, Chatfuncties, Marketing Automation en weet die te integreren in bestaande web projecten. Maar bovenal : je kan een programma schrijven !

Aanbod

 • We bieden jou een contract van onbepaalde duur in een afwisselende functie binnen een groeiende en stabiele organisatie.
 • Een stimulerende werkomgeving in een vriendelijke en dynamische sfeer met een soepele uurregeling.
 • Een aantrekkelijk en competitief salaris aangevuld met verschillende extralegale voordelen.

Interesse?

Laat je CV en motivatiebrief dan achter op onze sollicitatiepagina: http://octaplus.heeft-nieuwe-jobs.be/s/5014/940/nl/webdeveloper-bij-octa/

Keywords

Webdeveloper bij Octa+, Webdeveloper, ICT, Informatica, IT, Informatietechnologie, Websites, Website, Applicatie, Techniek, HTML5, CSS3, jQuery, JavaScript, TypeScript, SQL, Frond-End, Back-End

Emplois similaires

Emplois similaires