MANAGER KEUKENVERKOOP BRUSSEL

Recruteur
HAYS
Région
Brussel
Salaire
Negotiable
Publication
mercredi 21 novembre 2018
Date limite
samedi 5 janvier 2019
Réf
1063198
Contact
Natacha Duysens
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

* Tweetalig NL/FR
* Regio Brussel
* Ervaring in de keukenverkoop


Voor onze klant zijn wij vanuit Hays Retail op zoek naar een manager of een topverkoper met de ambitie een stapje verder te gaan.Als manager ben je verantwoordelijk voor het detecteren van de behoeften van je klanten, het inspelen op deze behoeften door het voorstellen van de keukens uit het ruime productgamma en het closen van de verkoop. Hiernaast sta je in voor een correcte administratie en sta je in voor een excellente klantenservice. Je fungeert als een echte brand ambassador die met veel enthousiasme de klant meeneemt op ontdekkingstocht in het keukengamma. Je houdt hierbij steeds het commercieel doel in het achterhoofd maar stelt de noden van de klant voorop. Je bent steeds op de hoogte van de actuele promoties en licht deze met veel plezier toe aan je klanten. Je kent de verschillende KPI's die in een winkel moeten worden opgevolgd en werkt hier heel graag mee. Je weet welke acties je hoort te nemen als er bepaalde KPI's niet hoog genoeg liggen en weet jouw team hierover te coachen.


De ideale kandidaat heeft ervaring in de keukenverkoop als assistent of store manager. Je bent zeer commercieel ingesteld en hebt een goed luisterend oor. Je kan perfect noden detecteren en hier feilloos op inspelen. Verder heb je een sterke intrinsieke motivatie en ben je enthousiast! Tot slot ben je administratief sterk en ben je vooral een teamplayer die iedereen aanspoort om het beste van zichzelf en de klanten een totaalervaring te geven!

Onze klant biedt voor een top sales keukens een salarispakket met extralegale en bonussen op basis van targets. Je komt terecht in een warme organisatie met een no nonsense bedrijfscultuur en korte communicatielijnen.