Vliegende receptionist(e) in Brussel (m/v)

Recruteur
UNIQUE
Région
BRUSSEL
Publication
lundi 3 décembre 2018
Date limite
jeudi 3 janvier 2019
Réf
12F1CAUNQ-BE
Contact
Unique Brussel Customer Care - Office
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Temps plein

Receptel is marktleider in outsourcing van het receptie- en onthaalgebeuren. Een attente telefoonstem, een efficiënt onthaal van bezoekers, een creatieve oplossing van een probleem,... het lijken details, maar ze zijn het visitekaartje van een bedrijf.
Met een persoonlijke aanpak slaagt Receptel er steeds weer in om op nieuwe behoeften in te spelen. Gespecialiseerd in outsourcing van het receptie- en onthaalgebeuren staat Receptel garant voor concrete oplossingen. Onze medewerkers mogen rekenen op de geknipte job, duidelijke informatie, aangepaste begeleiding en een wederzijds vertrouwen. Receptel streeft naar service op maat, samen maken we onze beloftes waar!Functiebeschrijving

Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende job waarin geen enkele dag dezelfde is? Dan is vliegende receptionist(e) bij Receptel iets voor jou!
Als vliegende onthaalmedewerker word je opgeleid bij een 20tal klanten van Receptel en verzorg je de vervangingen van onze vaste medewerkers of medewerkers van klanten. Je staat in voor een warm en professioneel onthaal van gasten en interne medewerkers en je bent onder meer verantwoordelijk voor :

 • het beheer van het bezoekersregistratiesysteem en aanmaak van badges voor gasten
 • een vlot en correct telefonisch onthaal
 • een correcte opvolging van post- & koerierzendingen
 • een ondersteuning op vlak van administratieve taken
 • beheer van vergaderzalen …


Je werkt in een voltijds uurrooster, 39u/week met opbouw van ADV, waarin je beschikbaar bent tussen 7u00 's ochtends en 20u00 ’s avonds, met een planning die wisselt op dagbasis. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende regio’s maar hoofdzakelijk in en om Brussel of Antwerpen.Functie-eisen

Ben jij een klantgericht persoon en houd je ervan om gasten op een aangename en professionele manier te onthalen? Dan is Receptel de plek voor jou!

 • Je hebt ervaring in een dienstverlenende of onthaalfunctie. Gastvrijheid, stiptheid, flexibiliteit en proactiviteit zijn jouw tweede natuur.
 • Je wordt niet uit het lood geslagen door onverwachte situaties en je past je gemakkelijk aan.
 • Je bent oplossingsgericht, stressbestendig en een organisatorisch talent.
 • Je bezit een zeer goede kennis van de MS Officetoepassingen (Word, Excel, Outlook ).
 • Daarnaast bezit je een zeer goede drietaligheid Nederlands-Frans-Engels, zowel gesproken als geschreven.
 • Je bent flexibel ingesteld zowel naar uren als plaats van tewerkstelling.Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Receptel betekent werken in een stabiel en ondernemend bedrijf waar passie, gedrevenheid, zelfontwikkeling, oog voor kwaliteit en professionalisme centraal staan.

 • Je zal deel uitmaken van een groep van 250 enthousiaste onthaalmedewerkers met een passie voor de job.
 • We bieden je als vliegende onthaalmedewerker een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra-legale voordelen zoals een forfaitaire onkostenvergoeding, uniform, ecocheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, firmawagen en GSM abonnement.
 • Als projectsourcing bedrijf bieden we onze medewerkers de kans om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven, met de zekerheid van een vast contract.

Emplois similaires

Emplois similaires