Head of Payroll & Legal

4 jours restants

Région
Bruxelles (BE)
Publication
lundi 21 janvier 2019
Date limite
jeudi 21 février 2019
Réf
head of Payroll & Legal
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Jobmatch. In onze naam zit precies vervat wat wij doen.
Elke dag opnieuw zetten onze Consultants samen hun schouders onder het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven. En die match vinden, dat vraagt vakmanschap.
Onze individuele aanpak, gedrevenheid en oog voor kwaliteit resulteert in een stevige professionele relatie op lange termijn met zowel onze klanten als onze uitzendkrachten.

We zijn op zoek naar een ervaren Head of Legal & Payroll met een gedegen kennis van de uitzendwereld. 

Rechtstreeks rapporterend aan CFO is de Head of Payroll & Legal verantwoordelijk voor het correct en tijdig verwerken van de salarissen van de JOBMATCH uitzendkrachten door middel van de ingave van prestaties, het verwerken, consolideren, opvolgen en controleren van de loonsgegevens die wekelijks door de klanten of de payrollconsulenten van de lokale JOBMATCH-kantoren in het systeem worden ingebracht en het garanderen van een kwaliteitsopvolging en de opvolging van de administratieve vragen van de operationele JOBMATCH kantoren.

Hij/Zij is ook verantwoordelijk voor het aansturen van zijn/haar team, kan de medewerkers begeleiden, met een hands-on mentaliteit.

Competenties & vereisten

1.   De Head of Legal & Payroll staat in voor de wekelijkse loonberekeningen van de JOBMATCH-uitzendkrachten, alsook de volledige administratieve flow die hieruit voortvloeit zoals het opvolgen van negatieve lonen, het opvolgen van achterstallige prestaties en het aanmaken van de betaalbestanden zodat het financieel departement wekelijks de tijdige en correcte uitbetaling van de uitzendkrachten kan verrichten.

2.     De Head of Legal & Payroll  staat in voor diverse andere administratieve taken zoals het opvolgen van vervallen maaltijdcheques, ecocheques, sociale documenten (C4, C3.2,…), documenten mutualiteit

3.     De Head of Legal & Payroll  fungeert ook als helpdesk voor de consulenten voor alle vragen m.b.t. administratie, sociale wetgeving en payroll

4.     De Head of Legal & Payroll  verzorgt de wekelijkse facturatie van onze klanten

5.     De Head of Legal & Payroll  zorgt voor de maandafsluitingen en de daarmee gepaard gaande rapportage, zoals het doorgeven van de kostenraming naar het financieel departement en het JOBMATCH management zodat zij steeds beschikken over een geüpdate visie op de loonkosten.

6.     De Head of Legal & Payroll  taat in voor interne audit van de kantoren, op gebied van sociale wetgeving, payroll en anti-discriminatie.

7.     De Head of Legal & Payroll  staat in voor interne opleiding van de JOBMATCH consulenten, dit kunnen dagopleidingen zijn omtrent sociale wetgeving en gebruik van applicaties, maar ook refreshes (via Skype of Teamviewer), coachings ter plaatse in de kantoren etc.

8. Aansturen van het team met een hands-on mentaliteit

Wat bieden wij? 

  • Een groeiende, ambitieuze onderneming waar jouw persoonlijkheid en visie telt
  • Ruimte voor initiatief, ideeën, verantwoordelijkheid: wij stimuleren jou om je stempel te drukken op je kantoor
  • Interessante opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Een bedrijf waar successen gevierd worden en waar teamwork belangrijk is
  • Full package ( verzekeringen, wagen, maaltijdcheques, laptop, bonus...) 

Postulez à l’offre: Head of Payroll & Legal

Vous avez déjà téléchargé un CV? Connectez-vous pour postuler instantanément

Postuler

Envoyer à partir de l'ordinateur

Ou importer depuis le Cloud

Votre CV doit être au format .doc, .pdf, .docx, .rtf, et ne pas dépasser 1Mo


4000 caractères restants

Autres communications marketing

Nous aimerions vous envoyer par e-mail des informations sur les postes disponibles et les services de www.references.be.

Tous les e-mails contiendront un lien dans le pied de page vous permettant de vous désabonner à tout moment


En postulant aux offres d’emploi sur www.references.be, vous acceptez nos conditions générales et notre politique de confidentialité.