INTERN COMMERCIEEL ASSISTENT

Recruteur
HAYS
Région
Brabant wallon
Salaire
Negotiable
Publication
jeudi 31 janvier 2019
Date limite
dimanche 17 mars 2019
Réf
1064880
Contact
Nidia Loureiro De Sa
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Hays Response Louvain-La-Neuve is momenteel op zoek naar een een commercieel assistent(e) op de interne dienst.

  • Tweetalig Nederlands/Frans en goed begrip van het Engels
  • Administratief nauwkeurig
  • Affiniteit met technische zaken

Onze klant, Sabemaf, is actief in de grootkeukensector. Met hun producten en diensten bieden zij aan hun klanten innovatieve en langetermijnoplossingen op vlak van voedselvoorbereiding, maaltijdenverdeling, vaatwasorganisatie en installaties voor de verwerking van organisch afval.

Hays Response Louvain-La-Neuve is momenteel op zoek naar een een commercieel assistent(e) op de interne dienst. Onze klant, Sabemaf, is actief in de grootkeukensector. Met hun producten en diensten bieden zij aan hun klanten innovatieve en langetermijnoplossingen op vlak van voedselvoorbereiding, maaltijdenverdeling, vaatwasorganisatie en installaties voor de verwerking van organisch afval.

  • Tweetalig Nederlands/Frans en goed begrip van het Engels
  • Administratief nauwkeurig
  • Affiniteit met technische zaken


Als commercieel assistent(e) op de interne dienst ben je de steunpaal van het team voor externe verkoop en werk je nauw samen met de administratieve en technische diensten. Je maakt prijsoffertes op basis van gerealiseerde studies door de projectverantwoordelijken of een bestek. Je zorgt ook voor het verzamelen van administratieve documenten die bij het aanbod horen, evenals het af en toe schrijven van beschrijvingen en verkoopargumenten. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van bestellingen (bevestigingen van bestellingen opstellen) en van verkochte dossiers (voorbereiding van voortgangsrapporten, voorfacturatie,…) evenals diverse administratieve taken.

Voor deze functie zoekt onze klant een georganiseerde, methodische en precieze kandidaat die prioriteiten kan stellen in functie van de te respecteren deadlines. Je beschikt minimum over een eerste ervaring in commerciële administratie, in een industriële en technische omgeving. Je hebt een diepe kennis van het Nederlands, het Frans en begrijpt het Engels goed zodat je een kwaliteitsvolle dienst kan leveren. Goede IT skills, Autocad, Navision en WordPress zijn een plus.

Onze klant biedt een aantrekkelijk loonpakket en een aangename en familiale werkomgeving.

Geïnteresseerd in deze job van commercieel assistent(e) op de interne dienst? Stuur ons je cv online of contacteer Nidia Loureiro de Sà (0470/19 10 60) - consultant Office Support -

Voor deze vacature zoekt onze klant een georganiseerde, methodische en precieze kandidaat die prioriteiten kan stellen in functie van de te respecteren deadlines. Je beschikt minimum over een eerste ervaring in commerciële administratie binnen een industriële en technische omgeving. Je hebt een grondige kennis van het Nederlands, het Frans en begrijpt het Engels goed, zodat je een kwalitatieve dienst kan leveren. Goede IT skills, Autocad, Navision en WordPress zijn een plus.

Onze klant biedt een aantrekkelijk loonpakket en een aangename en familiale werkomgeving.

Geïnteresseerd in deze job als commercieel assistent(e) op de interne dienst? Stuur ons je cv online of contacteer Nidia Loureiro de Sà (0470/19 10 60) - consultant Office Support.