Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

LICHAMELIJKE SCHADEBEHEERDER

Employeur
HAYS
Lieu
Brussel
Salaire
Negotiable
Date de clôture
28 mars 2019

Afficher plus

Fonction
Autre, Autre - général
Secteur
Autre, Autre - général
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience

Voor een bekend bedrijf dat actief is in Verzekeringen, zoekt Hays Response Brussel naar een gedreven Schadebeheerder. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor het opvolgen van schadegevallen, inclusief administratie. Je analyseert de verklaringen en de elementen van de strafbundel in het licht van de wettelijke regels, regelgeving, jurisprudentie en van zowel onze conventionele als onze contractuele verplichtingen, in samenwerking met de materiële schadedienst. Je verzamelt zoveel mogelijk informatie die nodig is bij het opstellen van een schadedossier (materiële en lichamelijke schade). Je dient te onderhandelen met de beide partijen en degene die verzekerd wordt, blijf je op de hoogte houden over de stand van zaken. Tenslotte zal je ook communiceren met experten en advocaten.

Een bekend bedrijf dat actief is in Verzekeringen

* Competitief salarispakket
* Veel zelfstandigheid en boeiende verantwoordelijkheden
* Goed te bereiken met de auto

Voor een bekend bedrijf dat actief is in verzekeringen zoekt Hays Response Brussel een gedreven Schadebeheerder.

Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor het opvolgen van schadegevallen, inclusief administratie. Je analyseert de verklaringen en de elementen van de strafbundel in het licht van de wettelijke regels, regelgeving, jurisprudentie en van zowel de conventionele als contractuele verplichtingen, in samenwerking met de materiële schadedienst. Je verzamelt zoveel mogelijk informatie die nodig is bij het opstellen van een schadedossier (materiële en lichamelijke schade). Je dient te onderhandelen met de beide partijen en degene die verzekerd wordt, blijf je op de hoogte houden over de stand van zaken. Ten slotte zal je ook communiceren met experten en advocaten.

Hays Response Brussel is voor deze gevarieerde job op zoek naar de geknipte kandidaat die een zeer goede kennis van het Nederlands en Frans heeft. Een bachelor/masterdiploma Verzekeringen of Rechten wordt sterk geapprecieerd. Er wordt echter wel van je verwacht dat je kennis hebt van verzekeringsproducten en -contracten en de wettelijke aspecten van verschillende verzekeringstakken. Je kan goed werken met Microsoft Office en verder ben je een dynamisch en resultaatgericht persoon die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Voor deze vacature biedt Hays Response Brussel een aantrekkelijk salarispakket aan met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en ADV-dagen. Het contract dat wordt aangeboden is van onbepaalde duur en tijdens het uitvoeren van deze job wordt er een interne opleiding voorzien, waardoor jij je competenties en kennis nog kan uitbreiden. Het bedrijf is optimaal te bereiken met de auto en samen met jouw collega's kunnen jullie een aangename sfeer creëren op de werkvloer.

Wil jij deze kans samen met Hays Response Brussel grijpen als de nieuwe Schadebeheerder? Contacteer dan Esther Dipita van Hays Response Brussel op esther.dipita@hays-response.be

Hays Response Brussel is voor deze gevarieerde job op zoek naar de geknipte kandidaat die een zeer goede kennis van het Nederlands en Frans beheerst. Een Bachelor/Master Verzekeringen of Rechten is sterk geapprecieerd. Er wordt echter wel van je verwacht dat je kennis beheerst over verzekeringsproducten -en contracten en de wettelijke aspecten van verschillende verzekeringstakken. Je kan goed werken met Microsoft Office en verder ben je een dynamisch en resultaatgericht persoon die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Voor deze job biedt Hays Response Brussel een aantrekkelijk salarispakket aan met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps -en hospitalisatieverzekering en ADV dagen. Het contract dat wordt aangeboden is van onbepaalde duur en tijdens het uitvoeren van deze job wordt er een interne opleiding voorzien waardoor jij je competenties en kennis nog kan uitbreiden. Het bedrijf is optimaal te bereiken met de auto en samen met jouw collega's kunnen jullie een aangename sfeer creëren op de werkvloer.

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte