Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

Payroll Officer (h/f)

Employeur
UNIQUE
Lieu
UCCLE
Date de clôture
12 mars 2019

Afficher plus

Détails de l'offre

Onze klant is een ziekenhuizen in het hart van Brussel.



Functiebeschrijving

De Human Resources-team zoekt een enthousiaste collega voor het vervullen van het complete takenpakket binnen de payroll. Na een grondige begeleiding word je de contactpersoon voor de departementen die onder je verantwoordelijkheid vallen. Als aanspreekpunt van onze medewerkers speel je hier een cruciale rol in. Onder de verantwoordelijkheid van de Payroll Manager en de Business Partners werk je nauw samen met je collega’s en diensthoofden.

Op vlak van payroll en administratie ben je verantwoordelijk voor werknemers van hun instroom tot hun uitstroom. Hierbij vervul je de volgende taken:

  • Je bent verantwoordelijk voor de creatie en opvolging van personeelsdossiers : opstellen van contracten, addenda, documenten noodzakelijk voor de verschillende overheidsinstanties - vervolledigen van sociale documenten - verwerken van de prestaties en afwezigheden (verlof – ziekte - …) - voorbereiden van de betaling van de lonen in samenwerking met het sociaal secretariaat.
  • Organiseren van medische visites en controles : adviseren medewerkers en diensthoofden betreffende de verschillende aspecten van de sociale wetgeving - assisteren de Business Partners en de Payroll Manager in HR- en Payroll aangelegenheden waaronder HR-rapportering en statistieken - werken mee aan de ontwikkeling, opvolging en audit van procedures van de dienst;
  • Je waakt over de strikte naleving van sociale wetgeving; Je werkt actief mee aan een beleid van open en constructieve communicatie.



Functie-eisen

  • Je hebt een bachelor in een administratieve richting of gelijkwaardig door ervaring;
  • Een voorkennis van de sociale wetgeving en ervaring met payroll is een pluspunt;
  • Kennis van het paritair comité 330 is een aanzienlijke meerwaarde;
  • Je bent tweetalig Frans-Nederlands;
  • Je bent leergierig en kan vlot overweg met Microsoft Office toepassingen zoals Microsoft Excel en de verwerking van cijfermateriaal;
  • Je bent gepassioneerd door sociale wetgeving en gemotiveerd om bij te leren;
  • Je hebt een sterk organisatorisch vermogen;
  • Je bent discreet en kan confidentieel handelen;
  • Je kan autonoom werken maar je hebt ook een goed gevoel voor teamspirit.



Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een gevarieerde functie aan in een maatschappelijk relevante sector. Je ontvangt een competitief loon in overeenstemming met je competenties, doorgedreven mogelijkheden tot opleiding en voordeeltarieven voor zorgverlening in onze ziekenhuizen.

Entreprise

D’aujourd’hui à demain

En tant que prestataire de services RH polyvalent, Unique vous aide à réaliser vos ambitions. Grâce à nos plus de 40 ans d’expérience, nous faisons partie du top dans le secteur RH belge. Par le biais de nos spécialisations Office, HR Consult, Customer Care et Technicum, plus de 200 collaborateurs dans 41 agences vous garantissent une approche personnelle sur mesure pour les entreprises et candidats exigeants. De starter à professionnel, pour des emplois temporaires ou fixes.

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte