SALES ENGINEER

Région
Wommelgem
Salaire
Een gevarieerde functie in een gezond en groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie. U wordt...
Publication
mercredi 27 mars 2019
Date limite
samedi 11 mai 2019
Réf
6000-214476
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Description de la fonction

U staat in voor de verkoop van een uitgebreid gamma pneumatische componenten, afsluiters en handling equipment in de regio Limburg / Vlaams Brabant. Door het leggen van de juiste contacten en gaandeweg uw netwerk uit te breiden, tracht u met uw technische kennis en expertise opportuniteiten te detecteren. U stelt dé gepaste oplossing voor aan een gediversifieerd klantenbestand, bestaande uit machinebouwers, productiebedrijven en verdelers. U gaat zelfstandig te werk en beheert het volledige verkoopsproces van A tot Z.

Hierbij legt u de nadruk op het onderhouden van bestaande klanten, maar probeert u evenzeer uw netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen. Tenslotte rapporteert u aan de general manager en werkt u nauw samen met uw collega’s op de binnendienst.

Exigence pour la fonction

• Heeft een hoger technisch diploma (bij voorkeur elektromechanica) of gelijkwaardig door ervaring;

• Een doorgedreven kennis van pneumatische componenten, afsluiters en handling equipment;

• Relevante commerciële ervaring;

• Een goede kennis van het Engels.

Conditions de travail

Een gevarieerde functie in een gezond en groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie. U wordt opgenomen in een enthousiast team en ondergedompeld in een technisch uitdagende wereld. Verder ontvangt u een aantrekkelijk verloningspakket, gebaseerd op uw inzet, ervaring en resultaten, aangevuld met extralegale voordelen.