Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

Technieker LED-schermen buitenland (m/v)

Employeur
Unique Asse
Lieu
ASSE
Date de clôture
1 mai 2019

Afficher plus

Fonction
Technique / Production / Maintenance industrielle, Technicien-mécanicien
Secteur
Autre
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience

Détails de l'offre

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van LED-schermen.



Functiebeschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de opbouw van onze producten op events in binnen- en (voornamelijk) buitenland Barcelona, Hong Kong, Miami Beach zijn enkele plekken waar ons bedrijf led oplossingen aanbiedt en installeert op tijdelijke basis. Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt met de klant en zorgt voor een perfecte installatie van onze producten en bedient deze ook tijdens het evenement. Je staat in voor de juiste programmatie en content tijdens de evenementen. Samen met de klant zorg je ervoor dat er op elk tijdstip de juiste content wordt afgespeeld. Je bent verantwoordelijk voor de perfecte staat van onze rental producten. Je zorgt ervoor dat elk product er onberispelijk uitziet tijdens het evenement en doet plaatselijk herstellingen waar nodig. Tijdens kalmere periodes zorg jij voor een onderhoud van de producten.



Functie-eisen

Je hebt een hands-on mentaliteit en spreekt perfect Nederlands. Je hebt een goede kennis van het Engels en het Frans Je hebt kennis van elektriciteit/elektronica , al krijg je ook een gedreven interne opleiding. Je bent in het bezit van een rijbewijs B, een BE of CE is een pluspunt maar geen vereiste. Je wordt wel verwacht een rijbewijs CE te behalen. Je neemt het op, werkt zelfstandig en resultaat gefocust met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt een commerciële, flexibele en klantvriendelijke ingesteldheid. Je bent in staat zelfstandig te werken in het buitenland, waar je het gezicht van BrightBoard bent. Je bent bereid om veel te reizen en voor lange periodes in het buitenland te werken. Weekendwerk en avondwerk schrikken je niet af.



Arbeidsvoorwaarden

Dit bedrijf biedt jou een learning environment! Je komt terecht in een jonge en dynamische omgeving, gericht op service en kwaliteit! Wij bieden onze technieker Buitenland een zeer aantrekkelijk salaris, een afwisselende baan met tal van mogelijkheden, opleidingen en groeikansen voor succesvolle en ambitieuze medewerkers.

Entreprise

En tant que prestataire de services RH polyvalent, Unique vous aide à réaliser vos ambitions. Grâce à nos plus de 40 ans d’expérience, nous faisons partie du top dans le secteur RH belge. Par le biais de nos spécialisations Office, HR Consult, Customer Care et Technicum, plus de 200 collaborateurs dans 41 agences vous garantissent une approche personnelle sur mesure pour les entreprises et candidats exigeants. De starter à professionnel, pour des emplois temporaires ou fixes.

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte