Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

BUSINESS SUPPORT

Employeur
HAYS
Lieu
Brussel
Salaire
Negotiable
Date de clôture
17 mai 2019

Afficher plus

Fonction
Administration / Secrétariat, Administration générale
Secteur
Autre, Autre - général
Type de contrat
Intérim
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience

  • Aantrekkelijk salarispakket
  • Innovatieve omgeving in volle groei
  • Centrum Brussel

Voor onze klant, actief op internationaal niveau in de bouwsector, zijn we zeer dringend op zoek naar een Business Support.

De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie. Als business support zal je steun aan een team van 15 ingenieurs verlenen in hun dagdagelijkse opdrachten geven (vergaderingen, rapporten, communicatie met klanten en stakeholders, ...).

Hays Response Brussel is voor deze gevarieerde functie op zoek naar kandidaten met idealiter een Bachelor diploma. Een eerste ervaring met betrekking tot de bouwsector is een pluspunt. Een perfecte niveau van Nederlands en Frans (zoals schriftelijk dan mondeling) is onontbeerlijk. Uitstekend gebruik van Microsoft Office (PowerPoint en Excel), en de kennis van SAP is gewenst. Je bent een administratieve duizendpoot die graag initiatief neemt. Je bent klantgericht, communicatief en hebt zin voor organisatie en planning.

Deze speler is centraal gelegen, dus ideaal te bereiken met zowel het openbaar vervoer alsook eigen wagen! Je komt terecht in een dynamische en groeiende omgeving, waarin je tal van mogelijkheden krijgt om bij te leren. In ruil hiervoor krijg je een aantrekkelijk salarispakket met tal van extravoordelen.

Is deze gevarieerde Business Support functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu via de button of contacteer of stuur je CV naar Esther.Dipita@hays-response.be.

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte