ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Recruteur
HAYS
Région
Brussel
Salaire
Negotiable
Publication
mardi 2 avril 2019
Date limite
vendredi 17 mai 2019
Réf
1066741
Contact
Esther Dipita
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Intérim
Temps de travail
Temps plein

- Aantrekkelijk salarispakket

- Innovatieve omgeving in volle groei

- Centrum Brussel

  • Voor onze klant, actief in de publieke sector op federaal niveau, zijn we dringend op zoek naar een Administratief Bediende om het administratief team te versterken!


Je bent het eerste aanspreekpunt binnen het instantie voor psychologen en hun cliënten/patiënten. Je helpt psychologen die vragen hebben of problemen ondervinden bij het doorlopen van de inschrijvingsprocedure of bij het gebruik van de website en databank. Je staat in voor een nauwkeurige verwerking van administratieve dossiers, zoals aanvragen tot inschrijving op de lijst, aanvragen voor attesten op maat...

Voor deze gevarieerde functie Hays Response Brussel is op zoek naar kandidaten met een Bachelor diploma. Een diploma in communicatiewetenschappen of psychologie is een toegevoegde waarde. Je hebt een sterke niveau van Nederlands (zowel gesproken als geschreven) en Frans (een professionele niveau). Je hebt een passie voor taal: je hebt zin om in de pen te kruipen en je hecht belang aan grondig uitgewerkte teksten en correcte vertalingen. Je houdt van communicatie die impact heeft.

Je komt terecht in een organisatie met een dynamische en gedreven cultuur en een collegiaal klimaat. Een boeiende en afwisselende functie met gevarieerde contacten biedt jou de kans om creatief mee te werken aan de verdere uitbouw van een gerenommeerde organisatie met een positieve sociale impact. Je krijgt een interim contract met optie vast en een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Is deze gevarieerde Administratief bediende functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu via de button of contacteer of stuur je CV naar Esther.Dipita@hays-response.be.

Emplois similaires

Emplois similaires