FINANCE OFFICER (4/5de)

Recruteur
HAYS
Région
Brussel
Salaire
Negotiable
Publication
mardi 2 avril 2019
Date limite
vendredi 17 mai 2019
Réf
1066895
Contact
Christophe Debauche
Niveau d'expérience
5 à 10 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
4/5

* Ervaring in controlling en reporting
* Frans - Nederlands - Engels
* 4/5de met contract van onbepaalde duur

Voor onze klant in Brussel zijn wij vanuit Hays Response Finance op zoek naar een kandidaat die klaar is voor een afwisselende en uitdagende job als Finance Officer.

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie binnen het bedrijf waarbij je o.a. samenwerkt met de accountant en de financieel directeur die voornamelijk de complexe en fiscale zaken tot hun takenpakket kunnen rekenen. De accountant is verantwoordelijk voor alle inhoudelijke zaken zoals de jaarrekening, kwartaalafsluitingen, maandafsluitingen, btw-aangiftes en dergelijke. Jij ondersteunt en bent zelf verantwoordelijk voor alle andere financieel-administratief gerelateerde zaken. Samen zorgen jullie ervoor dat de financiële huishouding tiptop in orde is. Je hebt ook de mogelijkheid om op verschillende projecten te werken (ERP-facturatie en automatisering; budget, monitoring en consolidatierapportering).

De ideale kandidaat voor deze vacature beschikt over een aantal jaren ervaring in financiële taken, controlling en reporting. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Je hebt een bachelor- of masterdiploma. Je bent een Excelexpert en hebt een grote affiniteit met IT-systemen (Bob, Mercator). Je bent administratief sterk georganiseerd en punctueel. Tot slot ben je communicatief, een teamplayer en hou je van een informele werksfeer.

In deze functie kom je terecht in een gepassioneerde en motiverende organisatie. Onze klant is een kleine structuur. De functie vereist teamwork, reactiecapaciteit, inzet en verantwoordelijkheidszin om onverwachte situaties tijdig te kunnen aanpakken. Precisie en administratieve nauwkeurigheid zijn onmisbaar. Dit bedrijf zet zijn werknemers centraal, aangezien zij de sleutel vormen tot succes. Er heerst een collegiale en aangename werksfeer. Hiernaast biedt onze klant je een vast contract met een aantrekkelijk salarispakket en de mogelijkheid om 4/5de te werken.

Ben je geïnteresseerd in deze job als finance officer (m/v) in Brussel? Reageer online of neem contact op met Christophe Debauche van Hays Response Finance via +32 (0)2 533 21 65.