INTERNAL SALES OFFICER

Recruteur
HAYS
Région
Brussel
Salaire
Negotiable
Publication
jeudi 4 avril 2019
Date limite
dimanche 19 mai 2019
Réf
1067002
Contact
Esther Dipita
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

* Noordoosten van Brussel
* Uitgebreid takenpakket
* Aantrekkelijk loon en contract

Voor een groeiende Belgische KMO die zich bevindt in het noordoosten van Brussel is Hays Response Brussel op zoek naar een enthousiaste Internal Sales Officer.

Onze klant biedt jou met andere woorden een uitdagende en interessante functie aan waarin je heel wat kennis zal opdoen.

Bovendien is het bedrijf zeer goed bereikbaar met de auto en geniet je van een gezellige collegiale sfeer!

Je bent de commerciële link tussen de verkopers en de productie. Je zal verantwoordelijk zijn voor de follow-up van klanten. Denk hierbij aan productiedossiers opmaken, contracten en bestellingen van de klanten beheren, opvolging van bestellingen en leveringstermijn, eventuele klachten behandelen en communiceren met de klanten en verkopers.

Hays Response Brussel is op zoek naar een kandidaat met een perfecte kennis van het Frans en een goede kennis van het Nederlands. Je behaald een Bachelordiploma, liever in een technisch-commerciële richting. Een paar jaar ervaring in een soortelijke functie wordt wel verwacht. Ook dien je goed te kunnen werken met alle verschillende programma's van Microsoft Office. Stel je zeker kandidaat als je graag veel verschillende taken uitvoert en communicatief vaardig bent. Je bent proactief, zelfstandig, communicatief, multi-tasking en bestendig tegen stress. Je hebt groot commerciële en interpersoonlijke vaardigheden. Voor jou is de klant
koning!

Onze klant biedt jou met andere woorden een uitdagende en interessante functie aan waarin je heel wat kennis zal opdoen. Hays Response Brussel biedt jou een vast contract. Je zal hiervoor een aantrekkelijk salaris en tal van extralegale voordelen ontvangen. Bovendien is het bedrijf zeer goed bereikbaar met de auto en geniet je van een gezellige collegiale sfeer!

Emplois similaires

Emplois similaires