CUSTOMER CARE PROFESSIONAL

Recruteur
HAYS
Région
Brussel
Salaire
Negotiable
Publication
vendredi 5 avril 2019
Date limite
lundi 20 mai 2019
Réf
1066880
Contact
Esther Dipita
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

  • Multinational organisatie
  • Makkelijk toegankelijk in openbaar vervoer en met auto
  • Interim met optie vast

Onze klant is een internationale financiële dienstverlener.

Als customer care professional heb jij een goed begrip van de producten en diensten voor het specifiek gebied waarin je werkt. Je bent dagelijks in contact met prestigieuze klanten en bedrijven. Je moet ervaring hebben in het gebruik van de klantendatabases en moet een algemeen begrip hebben van alle productkenmerken en voordelen. Je moet alsook een breed begrip hebben van de Know Your Customer (KYC) - vereisten voor betalingsinstituten.

Voor deze functie is Hays Response Brussel op zoek naar kandidaten met een Bachelor diploma (of een gelijkwaardige ervaring). Een sterk niveau van het Nederlands, het Frans en het Engels is een must. Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel en gaat steeds probleem-oplossend te werk. Voor jouw het is heel belangrijk om klanten te helpen en adviseren. Je hebt zeer goede interpersoonlijke vaardigheden om te communiceren met zowel klanten als collega's.

Een interessante functie in een dynamische en internationale organisatie biedt jou de kans om jouw functie op een verantwoordelijke en autonome manier uit te voeren. Je ontvangt een interim contract met optie vast met een interessant loon dat jouw prestaties en ervaring optimaal beloont, aangevuld met interessante extralegale voordelen. Makkelijk toegankelijk in openbaar vervoer en auto (in het Zuiden van Brussel).

Is deze gevarieerde customer care functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu via de button of contacteer of stuur je CV naar Esther.Dipita@hays-response.be.

Emplois similaires

Emplois similaires