Dossierbeheerder Hospitalisatieverzekering met goesting om bij te leren (m/v)

Région
BRUSSEL
Publication
jeudi 11 avril 2019
Date limite
samedi 11 mai 2019
Réf
147DEAUNQ-BE
Contact
Unique Brussel Customer Care - Office
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

AG Insurance is een Belgische verzekeringsmaatschappij die zowel levens- als niet-levensverzekeringen aanbiedt. Wij zijn marktleider deze sector met meer dan 190 jaar ervaring en expertise.Functiebeschrijving

Heb je zin om de poort naar de verzekeringswereld open te breken en meer inzicht te krijgen in al haar boeiende facetten? Begin dan je loopbaan bij AG Insurance of geef je loopbaan hier een boost!

Wat houdt deze functie eigenlijk in?

 • Als dossierbeheerder sta je in voor het administratief en financieel beheer van de klantendossiers.
 • Als eerste aanspreekpunt voor de klant (zowel B2B als B2C) analyseer je de nodige gegevens betreffende medische schadegevallen en controleer je of de verzekerde recht heeft op een tussenkomst.
 • Je berekent het bedrag van de tussenkomst en staat ook in voor de betaling van de facturen.
 • Je hebt schriftelijk en telefonisch contact met de verzekerden, bankagenten, ziekenhuizen, artsen en collega's.
 • Regelmatig neem je deel aan teammeetings om te evalueren hoe jullie de werking van het departement kunnen verbeteren en ervaringen kunnen uitwisselen.Functie-eisen

Wij bij AG Insurance zijn geen hokjesdenkers en kijken niet naar specifieke opleidingen of ervaringen, maar kijken naar jouw potentieel!

 • Beschik je over een Bachelor of Masterdiploma (Verzekeringen, Medisch of Paramedisch secretariaat, Verpleegkunde, Fiscaliteit, Bedrijfsmanagement, Taalkunde,...) of ben je gelijkwaardig door ervaring binnen een administratieve of klantgerichte functie?
 • Ben je goed tweetalig Nederlands en Frans?
 • Kan je vlot overweg met Excel en de andere Office toepassingen?
 • Hou je van cijfers en beschik je over sterke analytische competenties?
 • Heb je een professionele en klantgerichte instelling?
 • Ben je een echte Problem Solver (detecteer je snel mogelijke problemen en kan je ze efficiënt oplossen)?

Ben je bovenal leergierig en heb je goesting om je te laten onderdompelen in onze sector? Dan ben jij dé juiste kandidaat!Arbeidsvoorwaarden

AG Insurance is bovenal een stabiele werkgever met een duidelijke langetermijnvisie voor haar werknemers. Wij stellen werknemers als ons belangrijkste goed en willen jou ondersteunen met interne opleidingen (zowel bij de start als in het verder vervolg van jouw loopbaan).

Wij hechten belang aan een aangename werkomgeving binnen een dynamisch team. AG Insurance wil een plek zijn waar je jezelf verder kan ontplooien en waar de balans tussen privé en werk in evenwicht is. En last but not least; wij bieden een compleet loonpakket met een brede waaier aan extralegale voordelen (maaltijdcheques, verzekeringen, tussenkomst internet, cafetariaplan met mogelijkheid tot autoleasing,...). Dit alles bieden wij onder de vorm van een vast contract.

Emplois similaires

Emplois similaires