Procescoach met Projectleider-skills bij Vanden Broele Group

Recruteur
Vanden Broele Group
Région
Sint-Andries, Bruges
Publication
mercredi 17 avril 2019
Date limite
vendredi 17 mai 2019
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Néerlandais

Bedrijfsinformatie

Vanden Broele Group bestaat uit 6 vennootschappen waaronder Uitgeverij Vanden Broele, Vanden Broele Productions, IT-bedrijf Novado en communicatiebureau Cayman, Vanden Broele Invest en Vanden Broele Patrimonium.

 

Functieomschrijving

No-nonsense & hands-on. Daar staat Vanden Broele Productions voor. Slimme co-realisaties in digitale & offline publicaties en gepersonaliseerde communicatie. Ontzorgende partner voor bedrijven en overheden in hun communicatie. Maar Vanden Broele Productions is meer dan dat: onder het merk Handmade zijn we marktleider in trouwboekjes in België en met de collega’s van het team Document management ontzorgen we besturen in de digitalisering van hun archieven.

Vanden Broele Productions maakt deel uit van de Vanden Broele group, en is zusje van Behavioral design agency Cayman, Software Innovators Novado & Uitgeverij Vanden Broele.

In de rol van procesmanager zet je nieuwe processen op, verbeter je bestaande en zorg je voor goeie tools en kwaliteitsstandaarden. Als projectleider ben je samen met de teams verantwoordelijk voor een correcte inschatting en een succesvolle oplevering. Je streeft over projecten heen telkens naar een consistente aanpak. Ten alle tijde neem je de rol van coachop, in het ondersteunen, en begeleiden van mensen. Je bent medetrekker in de Vanden Broele Graphics Academy en streeft ernaar dat alle collega’s zich competent voelen in de rollen die zij opnemen. 

Profielomschrijving

Een sterke peoplecoach. Een bruggenbouwer. Iemand die snapt dat processen gemaakt worden door mensen, en niet omgekeerd. Een analyticus en digitale duizendpoot die de grote lijnen detecteert en complexe materie eenvoudig maakt. Een echte planner en organisator, die de principes van agile integreert. Iemand die structuur kan aanbrengen. Een strategisch denker die de bedrijfsstrategie kan vertalen naar concrete werking, organisatie en processen. Iemand die in staat is om enerzijds een visie te brengen en te verdedigen om die nadien als team te realiseren.

Jouw knowhow

  • Feeling met lean management.
  • Feeling met de grafische sector en ICT.
  • Kennis van communicatie- en coachingtechnieken.

Aanbod

#WeOwn Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.
#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.
#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?
#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie. 
#WeEnjoy Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

En daarbovenop...
...kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering.

 

Interesse?

Laat je CV en motivatiebrief dan achter op onze sollicitatiepagina: http://vandenbroelegroup.heeft-nieuwe-jobs.be/s/5284/1429/nl/procescoach-met-projectleider-skills-bij-vanden-broele-group/

 

Keywords

Operations, Projectmanagement, Communicatie, Grafisch, Graphic Design, Change Management, Coaching, Lean Management, Projectleider, Strategy & Change Management