Zelfstandige Marketing Vertegenwoordiger bij André Media

Recruteur
André Media
Région
Malines (Arrondissement), Anvers (BE)
Publication
mercredi 17 avril 2019
Date limite
vendredi 17 mai 2019
Type de contrat
CDI, Indépendant
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Néerlandais

Bedrijfsinformatie

André media is een snelgroeiende organisatie, gespecialiseerd in supermarktmedia.

Onze portefeuille is met zo´n 1000 supermarkten onder contract eindeloos te noemen, en zijn er dus volop mogelijkheden. Ons team bestaat uit ambitieuze en enthousiaste professionals.

Omwille van onze snelle groei zijn wij op zoek naar SUPER verkopers die deel willen uitmaken van dit bedrijf op basis van een zelfstandige status. Wij bieden u alle tools aan die nodig zijn om u succesvol te maken in onze business.

 

Functieomschrijving

 • Als Zelfstandige Marketing Vertegenwoordiger Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor de verkoop van diverse publiciteitsproducten binnen onze supermarkten in jouw regio.
 • Als Zelfstandige Marketing Vertegenwoordiger beheer je je eigen klantenportefeuille, doe je prospecties, analyseer je de behoeften van de klant, onderzoek je de kansen in de markt,  onderhandel je en sluit je de verkoop op een efficiënte manier.
 • Jouw klanten zijn voornamelijk lokale ondernemers uit jouw regio.

Profielomschrijving

 • Als Zelfstandige Marketing Vertegenwoordiger heb je minstens 5 jaar relevante werkervaring in B-2-B verkoop.  
 • Affiniteit met de sector of in soortgelijke functie is een pluspunt.
 • Je kunt uitstekende verkoopsresultaten aantonen.
 • Als Zelfstandige Marketing Vertegenwoordiger ben je enorm gemotiveerd, kent het vak geen geen geheimen voor jou en jouw drijfveer is het behalen van resultaten.
 • Je bent een doorzetter en je neemt graag initiatieven.
 • Je bent steeds service-minded en klantgericht.
 • Als Zelfstandige Marketing Vertegenwoordiger heb je natuurlijk het zelfstandige statuut of ben je bereid om zelfstandige te worden.

Aanbod

 • Bij André Media geef je het beste van jezelf. In ruil daarvoor krijg je een commisieregeling gebaseerd op jouw resultaat, maar ook de kans om mee te groeien in een boeiende en motiverende werkomgeving, met nagenoeg geen concurrentie.
 • Wij bieden jou de gelegenheid jouw sales kwaliteiten te verdiepen door training, begeleiding en coaching en je kunt gebruik maken van een sterke back-office voor ondersteuning.

Interesse?

Laat je CV en motivatiebrief dan achter op onze sollicitatiepagina: http://andre-media.heeft-nieuwe-jobs.be/s/5254/723/nl/zelfstandige-marketing-vertegenwoordiger-vlaanderen-bij-andre-media/

Keywords

Zelfstandige Marketing Vertegenwoordiger Vlaanderen bij André-Media, Agent Commercial Indépendant Flandre, Sales, Verkoop, Verkoper, Sales Representative, Vendeur, Commerce, Commercial, Commercieel, Sales Manager, Supermarkt, Marketing, Reclame, Publicité Account Manager, Sales Consultant, Vertegenwoordiger, Vertegenwoordiging, Sales Manager, , B2B, Sales topper, Vlaanderen, Commercieel Medewerker, Commercieel Bediende, Commercieel, Commercieel Adviseur, Coordinateur Commercial, verkoopster, Handelsman, Koopman, Commercieel Management, Accountmanager, B2C