Area Sales Manager bij P.T.B. COMPAKTUNA

Recruteur
P.T.B. COMPAKTUNA
Région
Zwijnaarde, Gand
Publication
vendredi 26 avril 2019
Date limite
dimanche 26 mai 2019
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Néerlandais

Bedrijfsinformatie

Polytechnisch Bedrijf (P.T.B.) werd opgericht in 1957 te Merelbeke en was een van de eerste producenten van bouwspecialiteiten in België voor bouw en industrie.

In de beginjaren werd voornamelijk faam gemaakt met het product COMPAKTUNA®, nog altijd de nummer 1 in België in zijn productcategorie.

In 1966 werd gestart met het produceren van producten op cementbasis. Een nieuwe fabriek aan het klaverblad te Zwijnaarde werd gebouwd in 1974. Op deze geografisch zeer goed gelegen locatie groeide P.T.B. uit tot een zeer dynamisch modern bedrijf met labo's voor onderzoek & ontwikkeling en kwaliteitscontrole, productie, magazijnen, een afdeling administratie, marketing en verkoop.

Het productassortiment bestaat uit een compleet aanbod van additieven voor mortel en beton, primers, lijmen, mortels, pleisters en afwerkingsproducten.

In 2019 wordt de capaciteit van de productie van producten op cementbasis verdubbeld door de bouw van een nieuwe fabriek op dezelfde locatie.

Functieomschrijving

 • Als Area Sales Manager ben je verantwoordelijk voor onze verkoop in Oost- en West-Vlaanderen.
 • De promotie van onze producten bij de professionele gebruikers en handelaren in bouwmaterialen neem jij voor je rekening.
 • Je doel is omzetgroei te realiseren, waarbij je een technisch-commercieel adviseur zal ondersteunen en aansturen.
 • Je rapporteert als Area Sales Manager rechtsreeks aan de Commercieel Directeur.

Profielomschrijving

 • Als Area Sales Manager beschik je over een diploma hoger onderwijs.
 • Je hebt affiniteit met de bouwsector en kan rekenen op een gedegen commerciële ervaring hierin.
 • Met je ijzersterke entrepreneur mentaliteit bereik je moeiteloos je doelen.
 • Uitdagingen ga je graag aan en je bent een enthousiaste, gemotiveerde teamplayer.
 • Als Area Sales Manager beschik je over sterke communicatieve vaardigheden.

Aanbod

 • P.T.B. COMPAKTUNA biedt je een autonome en gevarieerde functie als Area Sales Manager met verantwoordelijkheid in een groeiend en dynamisch bedrijf.
 • Wij bieden je reële mogelijkheden om je expertise te vergroten en moedigen persoonlijk initiatief en verantwoordelijkheidszin aan
 • Je geniet een marktconform loon evenredig met je ervaring aangevuld met verscheidene extralegale voordelen zoals een GSM, laptop en bedrijfswagen.

Interesse?

Laat je CV en motivatiebrief dan achter op onze sollicitatiepagina: http://compaktuna.heeft-nieuwe-jobs.be/s/5293/400/nl/area-sales-manager-bij-p-t-b-compaktuna/

Keywords

Area Sales Manager bij P.T.B. COMPAKTUNA, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, P.T.B. COMPAKTUNA, Bouwsector, Commercieel, Sales Manager, Sales, Verkoop, Bouwtechnieken, Bouwtechnisch, Chemische Nijverheid, Entrepreneur, Bouwmaterialen

Emplois similaires

Emplois similaires