Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

Tweetalig Inbound Agent voor de dienst Card Stop (m/v)

Employeur
Unique Brussel Customer Care
Lieu
HAREN (BRU.)
Date de clôture
2 juin 2019

Afficher plus

Fonction
Achat / Vente, Sales - service interne
Secteur
Banques / Services financiers
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience

Détails de l'offre

Onze klant is een groot gerenomeerd bedrijf actief in de sector van finaciële transacties.



Functiebeschrijving

Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou!

  • Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team.
  • Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten.
  • Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten.
  • Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan.
  • In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.



Functie-eisen

Je hebt een goed assimilatievermogen & je beschikt over een goed analytisch inzicht Het oplossen van problemen is één van jouw sterke punten Je bent tweetalig FR –NL en hebt een goede kennis van het Engels Je bent zeer klantgericht en communicatief zeer sterk Je bent gedreven en neemt graag initiatief Je bent een teamplayer Je bent flexibel & stressbestendig Je bent resultaatsgericht Je hebt een kennis van de Windows omgeving Een eerste relevante ervaring is een troef



Arbeidsvoorwaarden

Je bent flexibel naar uuroosters toe. Verschillende urroosters zijn mogelijk. Indien je bereid bent om om ‘s avonds, ‘s nachts of in het weekend te werken, maakt dit zeker een verschil ! De shiften zijn tussen 8uur en 20uur tussen maandag en zaterdag en ten minste één zaterdag op drie.

Je zal werken in een internationaal dynamisch bedrijf dat jaar na jaar mooie resultaten boekt.

  • Een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques
  • Vlot bereikbaar met wagen en openbaar vervoer

Entreprise

En tant que prestataire de services RH polyvalent, Unique vous aide à réaliser vos ambitions. Grâce à nos plus de 40 ans d’expérience, nous faisons partie du top dans le secteur RH belge. Par le biais de nos spécialisations Office, HR Consult, Customer Care et Technicum, plus de 200 collaborateurs dans 41 agences vous garantissent une approche personnelle sur mesure pour les entreprises et candidats exigeants. De starter à professionnel, pour des emplois temporaires ou fixes.

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte