Customer service representative B2B @ Evere

Région
EVERE
Publication
mercredi 8 mai 2019
Date limite
samedi 8 juin 2019
Réf
14CAAEUNQ-BE
Contact
Unique Brussel Arts Customer Care
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Temps plein

Als werknemer bij onze klant maak je deel uit van een dynamisch en innoverend bedrijf dat voortdurend evolueert. Werken bij onze klant staat gelijk met ontwikkeling, mobiliteit en opportuniteiten. Je werkomgeving evolueert naar gelang je verantwoordelijkheden veranderen. Onze manier van werken is duidelijk: bij onze klant is de informatie toegankelijk en al onze medewerkers zijn open en beschikbaar! In het kort: Onze klant is … Een bedrijf dat mee is met de laatste technologische ontwikkelingen Een toegankelijke en open werkomgeving De kans te groeien binnen een sterk team en op menselijke schaal Extra voordelen als werknemer bij onze klant (bedrijfsgsm met gratis abonnement en korting op beltarieven voor familie, bedrijfsrestaurant, was- en strijkdienst, sportlessen in onze lokalen, Happy Hour, korting voor bepaalde evenementen en aankopen,…)Functiebeschrijving

Je bent de link tussen onze klant en een portfolio aan business klanten voor onze vestiging te Evere. Je beheert de dossiers van deze klanten van A tot Z. Dit betekent vanaf het tekenen van het contract, over kwaliteitscontrole en dienstverlening, tot het beëindigen van de samenwerking. De interactie met de klant dient zoveel mogelijk op een proactieve manier te gebeuren.

 • Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan je toegewezen klanten en behandelt hun e-mails. Aangezien je de enige contactpersoon van deze bedrijven bent, behoud je steeds een volledige controle over hun dossier.
 • Je beantwoordt vragen van klanten en lost hun problemen op, steeds in samenspraak met de vastgelegde KPI’s. Indien nodig schakel je hen door naar het Back Office Team.
 • Je bent het aanspreekpunt voor je klanten en zorgt ervoor dat de dienstenniveau-overeenkomst altijd gerespecteerd wordt.
 • Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen wanneer de Account Manager dit vraagt.
 • Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf, namelijk de verkoop, naverkoop en marketing.
 • Je neemt deel aan de succesvolle implementatie van het MNP project, besloten in het op te volgen proces (kwaliteitscontrole van activaties, facturen)
 • Je voert op een proactieve manier contact uit met je klanten en volgt hun dossiers op.


Functie-eisen

Wie zoeken wij? Voor deze functie hebben we personen nodig met verantwoordelijkheidsgevoel en maturiteit, die zich zowel goed voelen in een contact center omgeving (punctualiteit & structuur, team werk, multi-tasking, inbound calls en behandeling van schriftelijke aanvragen) als in de samenwerking met ons team van verkopers (assertiviteit en flexibliteit). Ze zullen af en toe op klantenbezoek gaan (al dan niet samen met de verkoper) om mogelijke ondersteuning met de vloot verantwoordelijken van business klanten te bespreken (bv. facturatie uitleggen of overlopen met de klant na wijzingen aan de voorwaarden/structuur).

 • Je hebt minstens een A2-diploma of hoger.

- Je hebt 1 & tot 3 jaar ervaring in de Customer Care. Je bent luistervaardig, diplomatiek en stressbestendig

 • Je spreekt zeer goed Nederlands en Frans. Daarnaast heb je ook een goede kennis van het Engels. Zowel in mondelinge als geschreven communicatie ga je op een correcte en duidelijke manier om met je klanten.
 • Je zal in shiften werken, van maandag tot vrijdag van 8 tot 19u.


Arbeidsvoorwaarden

 • We bieden je een uitdagende functie aan in een dynamisch en stabiel bedrijf waar er ook mogelijkheden zijn om op termijn door te groeien naar andere functies
 • Je bent bereid te werken in shiften, van 8u tot 19u
 • Talent moet worden beloond! Daarom ontvang je een competitief salaris dat aangevuld is met maaltijdcheques. Daarnaast bouw je 12 extra vakantiedagen per jaar op
 • Als werknemer bij onze klant geniet je ook van extra voordelen (bedrijfsgsm met gratis abonnement en korting op beltarieven voor je familie, bedrijfsrestaurant, was- en strijkdienst, sportlessen in de bedrijfslokalen, korting voor bepaalde evenementen en aankopen, …)
 • Je start met een interim contract om op termijn over te schakelen naar een vast contract