ASSISTANT STORE MANAGER

Recruteur
HAYS
Région
Brabant flamand, Overijse
Salaire
Negotiable
Publication
mardi 18 juin 2019
Date limite
vendredi 2 août 2019
Réf
1068847
Contact
Laila Arzouq
Fonction
Autre
Secteur
FMCG
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

  • Gepassioneerd door de Retailsector
  • Perfecte kennis Nederlands en Frans
  • Flexibiliteit op vlak van taken en uurrooster

Voor één van onze klanten actief in de foodsector zijn wij vanuit HAYS Retail op zoek naar een ambitieuze Assistant Store Manager om de goede werking van een winkel in Overijse te waarborgen.
Je garandeert het imago van het merk van onze klant ten aanzien van de klanten. Als Assistant Store Manager zorg je voor een goed beheer van de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen voor voedingsmiddelen en een uitzonderlijke klantenservice. In jouw functie dien je als ambassadeur van de producten en de waarden van het bedrijf. Als Assistant Store Manager stuur je een team van 7 personen aan. Verder horen bij je verantwoordelijkheden ook het beheer van de bevoorrading, het beheer van de bestellingen en het openen en sluiten van het verkooppunt. Je zorgt voor het operationele beheer van het magazijn in al zijn aspecten.


Je hebt een eerste ervaring in de voedingssector en je weet een team te motiveren dankzij je uitstekende interpersoonlijke vaardigheden. Als natuurlijk leider heb je een zeer goed gevoel voor zowel zakelijke relaties als klantenrelaties. Je bent flexibel, rigoureus en gemotiveerd. Verder ben je oplossings- en resultaatgericht en heb je aandacht voor details.

Onze klant biedt je de mogelijkheid om mee te werken aan een ambitieus project, een job in een dynamische werkomgeving, een aantrekkelijk salarispakket en interessante carrièremogelijkheden voor de toekomst.

Emplois similaires

Plus de recherches comme celle-ci

Emplois similaires