OMGEVINGSCONSULTANT - MILIEUCOÖRDINATOR

Recruteur
HAYS
Région
Brabant flamand, Steenokkerzeel
Salaire
Negotiable
Publication
jeudi 27 juin 2019
Date limite
dimanche 11 août 2019
Réf
1069021
Contact
Laure Urbain
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

* Permanente jobopportuniteit Brussel / Antwerpen
* Projectbeheer van A tot Z voor diverse sectoren
* Diploma Milieucoördinator A/BHays Life Sciences is momenteel samen met een milieuconsultancybedrijf aan het zoeken naar diverse profielen, waaronder een allround Omgevingsconsultant / Milieucoördinator om bij te dragen aan de uitbouw van de afdeling Environmental Consults.


Dagelijks hebt u de kans om mee te werken aan diverse projecten die meerdere disciplines kunnen raken, zoals bv. bodem, lucht, geluid, afvalverwerking, … U helpt bij het A-tot-Z-beheer en de uitvoering van de milieuprojecten bij tal van klanten met verschillende activiteiten, zoals productiebedrijven, onderzoekcentra, afvalverwerkers, rusthuizen, … Bij jouw taken horen: de uitvoering van audits, het bieden van gepaste oplossingen en advies en begeleiden van de klanten in de uitvoering ervan. U stelt ook de vergunningsaanvragen op, adviseert op vlak van milieuwetgeving en steunt klanten bij inspectiebezoeken. Verder verzorgt u ook de overheidsklantencontracten. U zal voornamelijk als extern milieucoördinator fungeren voor Vlaanderen, maar het kan zijn dat u ook begeleiding geeft voor projecten in Wallonië.


Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand met een relevante technisch-wetenschappelijke opleiding (master) of gelijkwaardig door ervaring. Het in aanmerking komen voor, of ideaal reeds in bezit zijn van een diploma milieucoördinator A/B, is een vereiste. Verder hebt u een breed interessegebied en wilt u graag proeven van diverse projecten. U bent communicatief en een teamplayer. Een uitstekende kennis van het Nederlands is een must, kennis van het Frans is mooi meegenomen. Idealiter hebt u reeds ervaring in milieuadvies, maar schoolverlaters kunnen ook in aanmerking komen.


Onze klant biedt een permanente jobopportuniteit aan met opleidingen, de kans om in een zeer enthousiast team te werken, op veelzijdige projecten en waar er ruimte is voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Eens volledig ingewerkt in de functie, werkt u ongeveer 50/50 op kantoor en op terrein.

Interesse? Neem gerust contact op met Laure Urbain via 010 233 704 of solliciteer online!